Samsung'un Üst Seviye Telefonlarını Daha Ucuza Almak Mümkün Olacak

0
0
0
0
0
Teknoloji devi Samsung, telefon yenileme olarak bilinen yeni bir yöntem sayesinde amiral gemisi modelleri daha uyguna almanıza imkan tanıyacak.

Gelişen teknolojiyle birlikte akıllı telefon fiyatları da oldukça yükseliyor hatta bazen birçok tüketici bu yüksek fiyatların karşılığını telefonların veremediğini düşünerek yüksek bütçesi olmasına rağmen daha uygun fiyatlı modelleri tercih edebiliyor.

Üstelik yüksek performans kategorisinde Çinli üreticilerin amiral gemisi katili diye tabir edilen bir o kadar güçlü donanıma sahip ancak daha uygun fiyatlı modeller sunması da popüler markaların üst segment cihazlarda ekmeğine taş koyuyor.

Reuters'in raporuna göre üst seviye telefonlarını daha uygun fiyatlarla tüketicilere sunmak isteyerek fiyat performans telefonlarıyla bir şekilde rekabet etmek isteyen Güney Koreli üretici Samsung, ülkemizde hemen hemen hiç denk gelmediğimiz her yıl akıllı telefon yenileme programını başlatmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon yenileme nedir?

Apple'ın özellikle ABD pazarında sunduğu her yıl akıllı telefon yenileme programını aslında bir çeşit telefon kiralama olarak da adlandırabiliriz. Siz düşük ücret ödeyerek güncel üst seviye telefonu alıyorsunuz ve önümüzdeki yıl bu telefonu iade edip belli bir ücret ödeyerek tekrar en yeni üst seviye telefona sahip oluyorsunuz. Şimdi ise Apple ve diğer bazı üreticilerin uyguladığı bu program yayınlanan rapora göre Samsung tarafından da başlatılacak.

Henüz tam olarak detayları netleşmeyen bu programın hangi ülkelerde ya da hangi modellerde geçerli olacağı belli değil ancak Note7 piyasaya çıktığı için Samsung'un bu olayı Galaxy S8 ile başlatabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0