Samsung'un Yeni Galaxy A Serisi Tasarım Anlamında Galaxy S7'ye Benzeyecek

1
0
0
0
0
Samsung Galaxy A5 (2017)'nin sızdırılan tasarımı, Samsung'un bu yılki tepe modeli Galaxy S7'yi fazlasıyla andırıyor.

Bildiğiniz gibi yılda onlarca telefon piyasaya süren Samsung, artık cihazların isimleri konusunda sıkıntı yaşamamak için orta seviyedeki yeni akıllı telefonlarını bir süredir Galaxy A serisi altında tanıtıyor ve yeni modellere isim verilmesi yerine bu modeller yıl güncelleniyor.

Önümüzdeki yıl da yeni modelleri tanıtacak olan Galaxy A serisine ilişkin haberler ortaya çıkarken, Samsung Galaxy A5 (2017) cihazının sızıntısı ile birlikte Samsung orta seviye telefonlarının tasarımlarını daha da iyileştiriyor.

Cihazın OnLeaks ve Andrid Authority aracılığıyla ortaya çıkan görsellerine göre 2017 yılındaki Galaxy A serisi telefonlar tasarım açısından Samsung'un bu yılki tepe akıllı telefonu Galaxy S7'yi ciddi anlamda andırıyor hatta öyle ki Galaxy A5 (2017) ve Galaxy S7 modelleri arasında ufak tefek farklar dışında pek bir tasarım farkı yok.

Yeni Samsung telefonları tam bir fiyat performans canavarı olabilir

Popüler markaların yanı sıra son dönemlerde Xiaomi ve Meizu gibi Çinli üreticiler akıllı telefon pazarındaki başarılarını arttırırken Samsung, bir taraftan bu rakipleriyle baş etmeye çalışıyor öte yandan ise Note 7 olayından sonra marka algısını iyileştirmenin yollarını arıyor. Şimdilik Samsung için en iyi çıkar yol ise uygun fiyatta yeni fiyat performans canavarları yaratması.

Ya da diğer bir değişle; tasarımıyla Galaxy S7'yi andıran Galaxy A5 (2017) ve diğer sıradaki Samsung modelleri daha cazip fiyatlarla ve hem tasarım hem de teknik özellik tarafındaki önemli geliştirmelerle karşımıza çıkabilir.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0