Samsung'un Yeni Akıllı Saati Gear S3 Tanıtıldı

1
0
0
0
0
Samsung, bugün Berlin IFA 2016 kapsamında yeni akıllı saati Gear S3'ü tanıttı.

Samsung Galaxy Note 7 ile bir süredir gündemden düşmeyen elektronik üreticisi Samsung, akıllı telefonlarının yeni dostu Samsung Gear S3'ü tanıttı. Samsung'un yeni akıllı saati Gear S3, bir önceki modele göre biraz daha kaba olmasına rağmen şık bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Bugün ilk olarak basın günü başlayan Berlin IFA 2016 fuarında basın mensuplarına sunulan Gear S3, bir önceki modele göre daha fazla akıllı saatten ziyade klasik saat hissiyatı uyandırıyor.

Yeni Gear S3 çalışmak için akıllı telefona ihtiyaç duymuyor

Daha önce Note 7 cihazında ciddi AR-GE çalışmaları sonucu tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veren Samsung, Gear S3 modelinde de kullanıcıların akıllı telefona olan bağlılığını azaltarak önemli işlerini hem pratik hem de akıllı telefona ihtiyaç duymayacak şekilde Gear S3 üzerinden halletmelerine olanak sağlıyor.

Ayrıca Gear S3'ün LTE destekli modeli de mevcut,LTE destekli model sayesinde Gear S3 (LTE) kullanıcılarını telefon özelliklerini de Gear S3 üzerinden karşılayabiliyor.

Gear S3 zor şartlara karşı daha fazla dayanıklılık gösteriyor

Samsung'un yeni akıllı saati Gear S3, Gear S2 gibi IP-68 Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık özelliğini korurken aynı zamanda bazı askeri koşullarda ve soğuğa karşı da dayanıklılık sergileyebiliyor.

Samsung Gear S3, tahminlere göre bu yıl sonuna kadar raflardaki yerini alacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0