Samsung'un Yeni Akıllı Saati Gear S3'ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

0
0
0
0
0
Samsung'un Yeni Akıllı Saati Gear S3'ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu!
Merakla beklenen Samsung Gear S3'ün tanıtım tarihi belli oldu. Yeni saatte yer alması beklenen önemli özelliklere birlikte göz atalım.

Giyilebilir teknoloji alanında elini en çabuk tutan firmalardan biri Samsung… Hızla piyasaya sürdüğü akıllı saatler ile önemli bir pazar payı elde eden şirket Gear 3 serisini yeniliyor. Bir süredir beklenen yeni nesil akıllı saatlerin 31 Ağustos tarihinde Berlin’deki IFA öncesinde tanıtılacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz yıl Gear 2 modelini de Berlin’deki IFA’da görücüye çıkartan Güney Koreli şirket bu yılda tanıtım için aynı organizasyonu seçmiş. Samsung Gear 3 modelinin tasarımsal anlamda standartları koruması bekleniyor. Gear 2’nin dairesel tasarımının ufak revizyonlardan geçirilmiş haliyle gelmesi beklenen yeni modeli asıl farklı kılacak olan ise özel sürümler olacak.

Samsung Gear 3’ün “Kaşif Sürümü” olarak adlandırılan yeni bir sürümünün de etkinlikte yer alması bekleniyor. Daha çok arazide ve outdoor etkinliklerde kullanım amaçlı olacak bu üründe dahili GPS, barometre ve suya karşı koruma kılıfı yer alması bekleniyor. Yeni akıllı saatin tasarımını gösteren herhangi bir sızıntı ise yok. Bakalım ay sonundaki etkinlikte Samsung akıllı saat severleri şaşırtmayı başaracak bir model sunacak mı?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0