Samsung'un Yeni Akıllı Saati Gear S4, Daha Büyük Bir Batarya ile Geliyor

17
17
4
3
0
Teknoloji devi Samsung'un merakla beklenen akıllı saati Gear S4 hakkında bazı detaylar netleşmeye başladı.

Akıllı saatlerin en büyük sorunlarından biri olan düşük batarya kapasiteleri, zamanla gelişen teknolojiler ile beraber artmaya başladı. Samsung, bu noktada yaşanan sıkıntılara karşı yeni geliştirdiği batarya teknolojisi ile son vermeye hazırlanıyor. Basına sızan bilgilere göre Samsung'un yeni akıllı saati Gear S4, 470 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak.

Yeni akıllı saatin adının da ne olacağı tam olarak bilinmemekte. Galaxy Watch ve Gear S4 isimleri, Samsung'un yeni akıllı saati için yapılan tahminlerden en güçlülerinden ikisi. Daha önce Samsung'un bir önceki akıllı saati Gear S3'te ise 380 mAh kapasitesine sahip bir batarya bulunmaktaydı.

Koreli teknoloji devi, bir sonraki akıllı saatinde iddia edilen batarya kapasitesine ulaşması halinde ezeli rakibi Apple'a da büyük bir fark atmış olacak. Apple'ın 3. nesil Apple Watch modelinde 279 mAh kapasitesine sahip bir batarya bulunmakta. Basında çıkan haberlere göre Gear S4 modelinin, Galaxy Note 9 ile birlikte Ağustos ayında tanıtılacağı iddia ediliyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_gear_s4_to_come_with_bigger_battery_thanks_to_new_tech-news-31673.php
17
17
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
17
17
4
3
0