Samsung'un Yeni Gözdesi Galaxy Note 7 Parçalarına Ayrıldı!

0
0
0
0
0
Samsung'un yeni phableti Galaxy Note 7 parçalandı. Tüm bileşenlerin ayrıldığı demontaj işlemine birlikte göz atalım...

Samsung’un yeni phableti Galaxy Note 7 parçalarına ayrıldı. Ünlü tamir sitesi iFixit henüz tanıtılan çiçeği burnundaki cihazın tüm bileşenlerini ortaya çıkardı. 

Galaxy Note 7’de yer alan IP68 sertifikalı suya ve toza karşı dayanıklılık özelliğini sağlayan tüm katmanların ve bileşenlerin de sergilendiği demontaj işlemi iFixit tarafından zor olarak puanlanıyor. Tamir edilebilirlik puanı olarak 10 üzerinde 4 alan cihazda telefonun su altında korunabilmesi için kamerada ve hoparlörlerde ek katmanların kullandığı, kulaklık girişinin ise mühürlü bir conta ile korunduğu görülüyor.

Yeni cihazda yer alan bazı bileşenlerin ise Samsung’un amiral gemisi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile aynı olması dikkat çekiyor. Ortak bileşenler arasında ana kamera, flaş bellek ve jiroskop bulunuyor. Pil açısından her iki model birbirlerine yakın olsa da, Galaxy Note 7’de iPhone 6s Plus’ın pilinden önemli ölçüde daha iyi bir pil bulunuyor. Galaxy Note 7’nin parçalarına ayrılmış halini aşağıdaki fotoğrafta bulabilirsiniz. Eğer adım adım süreci görmek isterseniz sizi bu sayfaya alalım…

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0