Samsung'un Yeni LTE Modem Teknolojisi Bağlantı Hız Rekorunu Kırdı!

10
2
1
1
0
Samsung, yeni işlemcilerinin Cat.18 6CA LTE modem desteği olacağını açıkladı.

Exynos 8895 işlemcisiyle ilk defa Cat.16 5CA LTE modem desteği sunan Samsung, 1 gigabit internet hızına ulaşabilmişti. Şimdi, yeni işlemcileri için Cat.18 6CA modem desteğini geliştirdiğini açıklayan şirket, sektörde yine ilk olmanın yanı sıra 1.2 gigabit internet hızına ulaşabileceğini belitti.

Yeni geliştirilen Cat.18 6CA LTE modem sayesinde kullanıcılar,HD çözünürlükteki bir filmi 10 saniye içinde indirebilecekler.

Taşıyıcı Birleştirme(CA) özelliği, Cat.16 LTE modem ile  5 bant birleştirme kapasitesindeyken Cat.18 LTE modem 6 bant birleştirme kapasitesi sunarak çok daha hızlı bir internet bağlantısı sağlayabilecek.

Veri aktarım hızını en üst seviyeye çıkarmak için 4×4 MIMO(çoklu-giriş, çoklu-çıkış) ve 256 QAM (Dörtlü Genlik Modülasyonu) şemasını destekleyecek Cat.18 6CA, Geliştirilmiş Lisans Destekli Erişim(eLAA) sayesinde lisanslı ve lisanssız spektrumları birleştirerek, operatörlerin cihazlara daha kapsamlı hizmet verebilmesini sağlıyor.

Samsung'un yeni Cat.18 6CA destekli işlemcilerinin bu yılın sonuna kadar üretime geçmesi bekleniyor.

Kaynak : https://news.samsung.com/global/samsungs-new-lte-modem-technology-supports-industry-first-6ca-delivering-fast-and-seamless-mobile-communication-experiences
10
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
1
0