Samsung, 1 Haftada Yaşanan 2 Patlama Sorunu Sebebiyle Note 7’nin Dağıtımını Durdurdu!

1
1
0
0
0
Samsung, 1 Haftada Yaşanan 2 Patlama Sorunu Sebebiyle Note 7’nin Dağıtımını Durdurdu!
Samsung’un göz bebeği Galaxy Note 7, bir hafta içinde iki kere patlama sorunu yaşayınca Samsung, Note 7 sevkiyatını erteleme kararı aldı.

Samsung’un öve öve bitiremediği, ki bu noktada da haklı olduğu Galaxy Note 7 ile başı belaya girdi. Büyük ve muhteşem kaliteli ve kıvrımlı ekranı, sağlam kamerası, gelişmiş SPen özellikleri ile ön plana çıkan Samsung Galaxy Note 7, geçtiğimiz bir hafta içinde iki kere şarj olurken patlama sıkıntısı yaşamış, aynı zamanda şarj sırasında boot loop’a düşerek takılmalar yaşamasıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Hal böyle olunca “Aga biz şarj konusunda bir sıkıntı yaptık galiba” diyen Samsung, sipariş olarak gelen ve daha gönderilmemiş Note 7’lerin sevkiyatını erteleme kararı aldı. Elde üretilmiş ürünlere tek tek kalite testine tekrar tabii tutacak olan Samsung, “Dünyanın en iyi telefonu”ndan daha fazla sıkıntı yaşayarak markaya duyulan güveni sarsmamak için önlem almaya başladı.

Görünüşe göre bu durum oldukça ciddi sıkıntılar çıkarabilir. Yani eğer çıkar çıkmaz Galaxy Note 7 siparişi vermiş ve almış bir kullanıcı iseniz Samsung’dan gelecek gelişmeleri takip etmeniz doğru olacaktır. Duruma göre ufak bir ihtimal de olsa Samsung’dan dağıtılmış olan Note 7’leri geri çağırma konusu da gündeme gelebilir gibi geliyor bana.

Kaynak : http://www.reuters.com/article/us-samsung-elec-smartphones-idUSKCN1161BL
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0