Samsung Yetkilileri, Sahnede Diz Çökerek Müşterilerinden Özür Dilediler

8
3
0
0
0
Tarihin en büyük skandallarından bir tanesi olan Galaxy Note 7’nin patlama haberlerinin ardından Samsung yetkilileri, yapılan bir organizasyonda diz çökerek müşterilerinden özür dilediler.

Galaxy Note 7, hem Samsung’un hem de teknoloji dünyasının en büyük fiyaskolarından bir tanesi oldu. Satışa sunulduğu andan itibaren dünyanın farklı bölgelerinden bataryaya bağlı olarak patlama haberlerinin geldiği cihaz, yenilenen bataryalara rağmen patlamaların önüne geçememişti. Şirketin milyarlarca dolar maddi kayba ve prestij olarak da büyük yara almasına sebep olan bu durumun ardından Samsung Mobile Başkanı Dong-Jin Koh, düzenlediği bir basın toplantısında eğilerek tüm müşterilerinden özür dilemişti. Şimdi ise şirketin önemli yetkilileri, Çin’de düzenlenen bir organizasyonda sahneye çıkarak diz çöktüler ve yaşadıkları üzüntüyü tekrar dile getirdiler.

Bu hareket, Çin geleneklerinde saygı göstergesi olarak kabul edildiği için bazı kullanıcılar tarafından yoğun şekilde eleştirildi. Zira geleneklerin dışına çıkılarak yapılan bu hareketin kendilerini affettirmek adına amacı dışında kullanıldığı görüşü hakim. 

8
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
0
0
0