Sanki 1 Nisan Şakası: Samsung Galaxy Note10'un 192MP Kamerayla Geleceği İddia Edildi

62
13
10
6
2
Sızıntı üstadı Ice Universe, Galaxy Note10'un 100x hibrit yakınlaştırma ve 192MP ana kameraya sahip olacağını söyledi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S10 ailesini geçtiğimiz ay piyasaya sürdü ve cihazın ilk birkaç  haftada ortaya koyduğu satış trendi, şirketin beklentilerinin çok üzerinde seyretti. Dahası Samsung, bu ayın başlarında Galaxy S10 5G modelini, ilerleyen haftalarda ise katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold’u satışa sunacak. Bir başka deyişle Samsung, premium segmentte hemen her tüketiciye hitap edecek akıllı telefonlar satışa sunuyor.

Yaz aylarının sonlarında yeni bir Samsung amiral gemisi ile daha tanışacağız; Galaxy Note10. Şu ana kadar ortaya çıkan söylentiler ışığında cihazın dörtlü arka kamera kurulumuna, 5G destekli bir versiyona sahip olacağını öğrendik. Ayrıca Samsung’un hiçbir fiziksel tuş bulunmayan bir tasarım üzerinde çalıştığını da biliyoruz. Ancak Ice Universe, Galaxy Note10 ile ilgili daha önce hiç duymadığımız bir ‘sızıntı’ gerçekleştirdi.

Samsung akıllı telefonlar konusunda neredeyse hiç yanılmayan Ice Universe, Galaxy Note’un 100x hibrit yakınlaştırma özelliğine ve 1/1.2" 192MP ana kameraya sahip olacağını söyledi. Yazım hatası yok; dijital ve optik yakınlaştırmanın ortak çalışmasıyla 100 kat yakınlaştırma ve tam 192 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera. Hayal etmek pek de kolay değil öyle değil mi?

Böylesine iddialı bir arka kamerayı bir akıllı telefona sığdırmak şu an için mümkün mü tahmin etmek kolay değil. Ayrıca böylesine yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafı hangi işlemci işleyebilir onu da bilmiyoruz. Ancak Ice Universe’ün paylaştığı tweetin sonuna eklediği emojiyi göz önünde bulundurursak bunun gerçek bir sızıntı değil, bir 1 Nisan şakası olduğunu söyleyebiliriz. Peki ya gerçekse..?

Kaynak : https://bgr.com/2019/04/01/galaxy-note-10-release-date-soon-specs-leak-camera-whoa/
62
13
10
6
2
Emoji İle Tepki Ver
62
13
10
6
2