Şaşırtıcı İddia: Android Kullanıcıları iPhone’a Geçiş Yapıyor

33
26
15
4
4
Muhtemelen akıllı telefonlar çıktığından bu yana süre gelen Android - iPhone tartışması, bugün yayınlanan bir rapora göre açıklığa kavuştu.

Tüketici İstihbarat Araştırma Ortakları’ndan (CIRP) yayınlanan bağımsız bir rapora göre Android-iPhone tartışması sonuçlandı. Tamamen bağımsız bir şekilde yürütülen raporda, uzun süredir Android cihaz kullanan kullanıcıların, artık iOS’a geçiş yaptığı doğrulandı. Araştırma kapsamında, eski Android kullanıcıların Apple’ın büyük boyutlu telefonlarına yöneldiği görülürken, mevcut iPhone kullanıcılarının da yeni ve ucuz modellere ilgi duyduğu ifade edildi.

2018’in ilk çeyreği için araştırılan bu raporda, 2.000 ABD’li Apple müşterisinin fikirleri alındı. Raporun diğer verilerine göre, iPhone kullanıcılarının %40’ı iPhone 8 serisine, kabaca %25’i iPhone 7 serisine ve %12’si iPhone 6 serisine yöneliyor.

Android kullanıcılar için daha fazla model bulunduran 5.5 inç ekran boyut seçeneği, şaşırtıcı bir şekilde yerini iPhone SE’ye teslim etti. Bu noktada Andoid kullanıcıları, yenilik aradığından veya mevcut sistemlerinin sorunlu olduğunu düşündüğünden iOS’a yönelmiş olabilir. Öte yandan değişim yaşayan kullanıcılar, sonrasında memnun kaldı mı yoksa tekrar Android cihazlarını özlerdiler mi bu da merak konusu.

Kaynak : https://venturebeat.com/2018/06/26/android-to-iphone-switchers-lean-towards-apples-big-or-cheap-models/
33
26
15
4
4
Emoji İle Tepki Ver
33
26
15
4
4