Satıcılar Aylardır Paralarını Alamıyor: Sanalpazar Batıyor mu?

2
0
0
0
0
Sanalpazar.com üzerinden satış yapan kullanıcılar aylardır Sanalpazar'dan paralarını alamadıklarını belirtiyor.

Yaklaşık 7 ay önce yayınladığımız bir haberde aynı çatı altında olan Gold teknoloji marketleri, Hızlıal.com ve Sanalpazar.com sitelerinin iflasın eşiğinde olduğu ancak iflas erteleme talebinde bulunduklarını söylemiştik. Daha sonra ise ilgili şirketin iflas erteleme talebi kabul edilerek kayyum atanmıştı.

Bu olayla ilgili uzun süredir bir ses çıkmazken, Sanalpazar üzerinden satış yapan kullanıcılar satış işlemlerinin gerçekleşmesine rağmen aylardır paralarını Sanalpazar'dan tahsil edemedikleri konusundan muzdarip.

Bize ulaşan Emrullah Erben isimli takipçimizin belirttiğine göre kendisi Sanalpazar sitesi üzerinden satış yapmasına rağmen ilgili şirketten 1.5 aydır parasını alamadığını söylüyor. Ayrıca sosyal mecralarda da çeşitli satıcılar SanalPazar'dan aylardır paralarını alamadıklarını belirtiyorlar.

Şikayetvar sitesi üzerinden SanalPazar ile iletişim kuran takipçimize şirketin hukuki süreçten ve bazı farklı diğer olaylar nedeniyle ödemelerin aksadığı ancak hızla bu sorunun çözülmesi için çalıştıkları söylenmiş. Yine SanalPazar'da satış yapan farklı kullanıcılar da Şikayetvar sitesinde SanalPazar'dan hemen hemen aynı yanıtı almış.

SanalPazar, Gold teknoloji marketleri ve HızlıAl ayakta kalma çabasını sürdürüyor. Kayyum atanmasına rağmen henüz toparlanamayan şirketin geleceğini hep birlikte göreceğiz.

Umarız yakın zamanda mağdur satıcılar paralarını alabilir ve SanalPazar eski düzenine dönmeyi başarır.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0