Scooby-Doo’nun Yeni Filmi SCOOB!’dan İlk Fragman Geldi

26
6
2
1
0
Geçtiğimiz günlerde görselleri paylaşılan efsanevi çizgi film serisi Scooby-Doo’nun sinema uyarlaması SCOOB!’dan ilk fragman geldi. Gelin heyecanla beklenen serinin devam filminden gelen ilk fragmana yakından bakalım.

Bir dönemin efsanesi olan Scooby-Doo, şimdiye dek yayınlanan televizyon dizileri haricinde beyaz perdeye de uyarlanmıştı. İlk kez 2002 yılında sinema versiyonuyla karşımıza çıkan yapım, bunun ardından iki sene sonra bir devam filmi olan Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı ile seyircisinin karşısına çıkmıştı. Serinin ikinci filminin ardından yaklaşık 15 yıl geçmiş ancak herhangi bir devam gelmemişti.

Geçtiğimiz aylarda serinin üçüncü filmle devam edeceğini duyuran Warner Bros., geçen hafta ise filmden ilk görselleri paylaşmıştı. Dev yapım şirketi, bugün yaptığı paylaşım ile beyaz perdede boy göstermesine artık oldukça az bir zaman kalan animasyon filminden ilk fragmanı yayınladı.

SCOOB! fragmanı:

Yaklaşık iki buçuk dakika uzunluğunda olan bu fragmanda, küçük bir köpek olan Scooby ile Shaggy’nin nasıl tanıştığına tanıklık ettiğimiz bir sahne bulunuyor. Sonrasında ekibe katılan bu ikili, kendilerini bir anda belanın içerisinde buluyor ve olaylar gelişmeye başlıyor.

Uzun yıllardan beridir devam eden seri, ilk kez 1969 yılında Hanna-Barbera tarafından yapıldı ve ABC televizyonlarında yayınlanmaya başladı. Bildiğiniz üzere seride yıllar boyunca çoğu Scooby-Doo filminin tipik senaryosunu gördük: Bir grup genç dedektif ve onların köpeği Scooby, gizemli olayları araştırıyor ve hayaletler veya canavarlar gibi şeylerin arkasındaki oyunları ortaya çıkarıyor.

Bu filmde de Scooby-Doo (Frank Welker), tıpkı diğer filmlerde olduğu gibi bazı gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacak. Filmde Scooby’nin en yakın arkadaşı Shaggy’yi Will Forte seslendirirken Fred Jones karakterini Zac Efron, Velma Dinkley’i Gina Rodriguez ve Daphne Blake karakterini ise Amanda Seyfried seslendirecek.

SCOOB!

Yönetmen koltuğunda Tony Cervone’nin oturduğu yapım için videoda işaret edilen vizyon tarihi 2020 yılının yazı. Bu noktada filmin gelecek mayıs ayında vizyona gireceği biliniyor ancak ülkemizdeki vizyon tarihi net olarak bilinmiyor.

Kaynak : https://screenrant.com/scooby-doo-2020-scoob-movie-trailer/
26
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
6
2
1
0