Scooby-Doo'nun Yeni Filmi SCOOB'dan İlk Görseller Geldi

44
13
4
4
4
Efsanevi animasyon serisi Scooby-Doo, SCOOB ismiyle beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. Bugün, SCOOB’tan gelen görsellerle birlikte, heyecanla beklenen animasyon filmine ilk bakışımızı atıyoruz.

İlk kez 1969-1986 yılları arasında ABC televizyonunda yayınlanan Scooby-Doo, beyaz perdedeki serüvenine 2002 yılında başlamıştı. Dört arkadaş ve bir köpeğin maceralarını konu alan efsanevi animasyon, iki sene sonra gelen devam filmi Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed) ile maceraya kaldığı yerden devam etmişti. 

Scooby-Doo hayranları, tam 15 senedir üçüncü bir devam filminin gelmesini bekliyordu. Warner Bros. geçtiğimiz mart ayında içinde Scooby-Doo, Jetgiller, Taş Devri gibi 90’ların ikonik animasyonlarından yer alacağı Hanna-Barbera adında yeni bir evren oluşturacağını açıklamıştı. 

Stüdyonun yaratacağı yeni anlatı dünyasında izleyeceğimiz ilk yapım, Scooby-Doo ya da yeni ismiyle SCOOB olacak. 2004 yılından bu yana ilk kez beyaz perdede boy göstermeye hazırlanan efsanevi animasyon, yenilenen yüzüyle çok daha geniş bir kitleye hitap etmek istiyor.

Scooby-doo

SCOOB filminde, Scooby-Doo ve arkadaşları, Hanna-Barbera evreninin diğer kahramanları Dick Dastardly ile mücadele edecek. Heyecanla beklenen animasyondan gelen fotoğraflarda, Zac Efron’un ses vereceği Fred ve onun can dostu Scooby-Doo’yu görüyoruz. 

Her iki karakterin de de orijinal hallerinde karşımıza çıkacağını net bir şekilde söyleyebiliriz. Bununla birlikte yeni animasyon teknolojileri, görsel anlamda eksiksiz bir yapım izlememizi sağlayacak. 

FRED

Scooby-Doo karakteri her zaman olduğu gibi Frank Welker’ın sesiyle hayat bulacak. Velma karakterine Gina Rodriguez hayat verirken, Shaggy karakteriyle de Will Forte olacak. Seslendirme kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Mark Wahlberg, Mckenna Grace, Amanda Seyfried ve Jason Isaacs de bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Tony Cervone’nin oturduğu SCOOB, 2020 yılının mayıs ayında vizyona girecek. 

Kaynak : https://screenrant.com/scooby-doo-scoob-first-look-images/
44
13
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
44
13
4
4
4