Seagate Uzun Zaman Sonra Tüketici Sınıfı SSD'lerini Satışa Sunuyor

20
3
2
2
0
Seagate, SSD'ler konusunda tüketici pazarından uzaklaşmış ve kurumsal müşterilere yönelmeyi tercih etmişti ancak yeni BarraCuda SSD serisi ile güçlü bir dönüş yapmayı planlıyor.

Seagate, 5 yıllık aranın ardından yeni tüketici sınıfı SSD serisi BarraCuda ile evlerimizdeki yerini alacak gibi görünüyor. Dizüstü ve masaüstü kullanıcıları için birçok seçenek sunan Seagate, yeni serisini 75 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunacak. Seagate, benzersiz flash-speed performansı ve SATA 6GB / s arayüzü ile veriyi bir sonraki hız, güvenilirlik ve çok yönlülük seviyesine taşımak üzere tasarlanan yeni BarraCuda SSD serisini tanıttı.

Sürücü performansını en üst düzeye çıkarmak, dosya aktarımları ve uygulama yüklemelerini hızlandırmak adına 560MB / s ve 90K IOP'lara kadar çıkabilen flaş hız fonksiyonu ile donatılmış olan BarraCuda SSD, neredeyse her bilgi işlem gereksinimi için istenen özellikleri sunar ve her bütçeye uygun bir çözüm sunmaktadır. BarraCuda SSD, 5 yıl garanti ile 1,8M saat kullanım ömrü sunuyor. 

BarraCuda SSD, kullanıcıların birçok dizüstü ve masaüstü PC'ye kolayca entegre olabilmelerini sağlamak için SATA 6Gb / s arabirimiyle, birden fazla kapasite seçeneğiyle (250GB, 500GB, 1TB ve 2TB) ve standart 2.5” form faktörü ile sınıfının en iyi çok yönlülüğünü sunmakta. Seride 250GB kapasite 75 dolar, 500GB kapasite 119 dolar, 1TB kapasite 229 dolar ve 2TB kapasite de 499 dolar şeklinde fiyatlandırıldı. İlk olarak Amazon üzerinden satışı yapılacak olan serinin, Eylül ayı ile birlikte global pazarda satışa çıkması beklenmekte.

Kaynak : https://betanews.com/2018/07/08/seagate-barracuda-ssd/
20
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
2
2
0