Şeffaf Bir Arka Kapağa Sahip Xiaomi Mi 8 Explorer Edition'ın Fiyatı ve Satış Tarihi Açıklandı

108
11
5
4
3
Xiaomi'nin diğerlerinden oldukça farklı bir yere koyduğu ve gelişmiş özelliklerle donattığı Mi 8 Explorer Edition nihayet satışa çıkıyor.

Xiaomi’nin Mayıs ayında ortaya çıkan Mi 8 Explorer Edition isimli akıllı telefonu, sahip olduğu şeffaf tasarım ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı ancak bu ürün henüz satışa çıkarılabilmiş değildi. Gelen bilgilere göre Xiaomi, nihayet 30 Temmuz’da cihazı global Xiaomi mağazası üzerinden satışa çıkaracak.

Yeni Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, arka kısmındaki şeffaf kapağı ile iç kısımdaki bileşenlerin görünmesini sağlıyor. Bu yeni tasarım, akıllara Mi 8 SE ve Mi 8 sahiplerinin de arka kapağı değiştirerek şeffaf bir görünüme geçip geçemeyecekleri hakkında bazı soru işaretleri getirdi. Nitekim bu pek mümkün görünmüyor çünkü Mi 8 Explorer Edition’da parmak izi okuyucusu arka kısımdan kaldırılarak ekrana entegre hale getirilmiş. Xiaomi’nin iddiasına göre ekrana çok hafifçe dokunduğunuz zaman gelişmiş basınç sensörleri hemen devreye girerek ekran kilidini kolayca açmanızı sağlıyor. Bununla birlikte parmak izi okuyucusunun yanı sıra telefonda FaceID özelliğine de yer verilmiş.

Mi 8 Explorer Edition’nın satış yeri ve tarihi ile birlikte fotoğraflarını da piyasaya süren Xiaomi, fiyatlar hakkında da soru işaretlerini gideren duyurusunu yaptı. Buna göre Xiaomi Mall üzerinden satılacak olan cihazın fiyatı 545 dolar olarak açıklanmış durumda. Kıyaslama yapacak olursanız 6GB RAM ve 256GB depolama alanına sahip olan Xiaomi Mi 8’in 486 dolar fiyattan satıldığını, Mi 8 Explorer’ın ise fiyatına nazaran 8GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olduğunu belirtelim.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/07/28/xiaomi-mi-8-explorer-edition-translucent-back-in-official-pictures/
108
11
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
108
11
5
4
3