SEGA, Yakuza Kiwami 2'yi Steam’e mi Getiriyor?

9
1
1
1
1
Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami’nin bilgisayara gelmesinin ardından SEGA, hayranlarına Yakuza Kiwami 2’nin de yolda olduğuna dair bir ipucu verdi.

SEGA’nın Yakuza Kiwami 2’yi PS4 platformundan sonra bilgisayarlara da tanıtacağı birçok kişi tarafından tahmin ediliyordu. Oyun üreticisinin, oyunun bilgisayar versiyonu için fiyat önermesinden sonra bu tahminler daha da güçlenmişti. Ancak şimdi bu tahminleri kesinleştirecek yeni bir ipucu elde ettik.

Yakın zamanda resmi Steam hesabındaki logosunu değiştiren SEGA’nın yeni logosunda Yakuza serisinin yan karakterlerinden Goro Majima yer alıyor. Peki bunun kesinliğinden nasıl bu kadar emin olabiliyoruz? Çünkü SEGA yıllardır duyurularını üstü kapalı bir şekilde yapıyor ve duyurularını da bu gibi platformlardan yapmayı tercih ediyor. Huylu huyundan vazgeçmez diye düşünüyoruz.

Birkaç yıl önce SEGA, Bayonetta’nın Vanquish oyunu ile birlikte Steam’e geleceğini duyurmak amacıyla Bayonetta’nın 8 bitlik bir versiyonunu yayınlamıştı. Şimdi ise resmi Steam avatarında Majima’nın göz bandını görüyoruz. Bu yüzden de Yakuza Kiwami 2’nin çok kısa bir süre içerisinde oyuncularla buluşturulacağına dair hiç şüpheniz olmasın.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/sega-seems-to-be-teasing-a-pc-version-of-yakuza-kiwami-2/
9
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
1
1
1
1