Sekizinci Nesil Volkswagen Golf'ten İlk Görseller Geldi

179
53
30
18
17
Sekizinci nesil Volkswagen Golf’ten gelen fotoğraflarla birlikte araca ilk bakışımızı atıyoruz. Popüler hatchback modelinin ön ızgara tasarımını önemli oranda değiştiren Volkswagen, yeni Golf’ü modern çağın gerekliliklerine uygun bir hale getirmiş.

Geçtiğimiz aylarda pek çok söylentiye konu olan sekizinci nesil Volkswagen Golf, lansmana kısa bir süre kala ortaya çıktı. Bugün itibarıyla yayınlanan resmi görseller, Golf serisinin en iddialı üyesiyle karşılaşacağımızı gösteriyor. 

2019 Volkswagen Golf, karakteristik duruşunu muhafaza etmesine rağmen, selefine göre çok daha modern bir görüntüye kavuşmuş. Aracın ön ızgara tasarımı tamamen değişmiş durumda. Fotoğraflardan da gördüğünüz gibi sekizinci nesil Golf’te boydan boya uzanan LED farlar olacak. 

sekizinci nesil golf

Volkswagen, yeni Golf’ün daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir performans göstermesini sağlayacak geniş ve verimli bir motor yelpazesi ile yeni bir süspansiyon teknolojisine sahip olacağını söylüyor. 

Kokpit tasarımında da önemli değişikliklere imza atan Alman marka, aracın dijital bir gösterge paneli ile geleceğini açıkladı. Çok daha gelişmiş bir bilgi eğlence sistemine sahip olması beklenen otomobil, sürücülerin işlerini kolaylaştıracak pek çok dokunmatik kontrol tuşuna sahip olacak.

Golf

Sekizinci nesil Volkswagen Golf, 24 Ekim'de şirketin Wolfsburg, Almanya'daki merkezinde tanıtılacak. Ayrıca mevcut modele ek olarak, Variant / SportWagen, Sportsvan, GTI ve R performans varyantlarını da görmeyi umuyoruz. Yeni VW Golf’ün aralık ayında Avrupa’da satışa çıkması bekleniyor.  

Kaynak : https://carbuzz.com/news/first-look-at-all-new-volkswagen-golf
179
53
30
18
17
Emoji İle Tepki Ver
179
53
30
18
17