Sennheiser, İlk Kablosuz Oyuncu Kulaklığı GSP 670'i Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

14
9
4
3
1
Sennsheiser, oyuncu kulaklıkları serisinin en yeni üyesi olacak olan GSP 670'i duyurdu. Üstün özelliklere sahip olan kablosuz kulaklığın fiyatı 349 euro olarak belirlendi.

Almanya merkezli teknoloji üreticisi Sennheiser, ilk kablosuz oyuncu kulaklığı GSP 670'i piyasaya sürdü. Yüksek ses kalitesi ve ergonomik tasarımlarıyla ön plana çıkan Sennheiser'in bu kulaklığı, oyunculara yeni bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. İşte Sennheiser'in yeni kulaklığı;

GSP 670'in teknik özelliklerine yakından bakmak gerekirse; şirket tarafından yapılan açıklamalara göre bu kablosuz kulaklığı sadece yarım saat şarj ettiğiniz zaman 2 saatlik bir kullanım imkanı sunuyor. Bununla birlikte tam dolu şarj edilmiş GSP 670, sahibine 20 saatlik bir kullanım imkanı sunuyor. Bununla birlikte kulaklık belirli bir süre boş kaldığı zaman otomatik olarak kendisini uyku moduna alıyor ve bu sayede de güç tasarrufu sağlanmış oluyor.

Sennsheiser'in ilk kablosuz kulaklığı manuel olarak ayarlanabilen gürültü engelleme desteğine de sahip. Bunun haricinde bu kulaklık, kullanış amacına göre de özelleştirilebiliyor. Kullanıcı oyun oynayacaksa bu kulaklık üzerinden ilgili moda geçerken, sohbet amaçlı kullanımlarda da buna uygun bir mod kullanılıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra GSP 670'in belki de en büyük özelliği, bu kulaklığın Sennheiser'in kendi teknolojisi olan GSA 70 USB dongle ile birlikte gelmesi. Bu teknoloji sayesinde şirketin 'sıfıra yakın gecikme' özelliği GSP 670'e dahil edilmiş durumda. Bu özellik bilgisayar ve PlayStation ile uyumlu olarak kullanılabiliyor.

Ürün, özelliklerinin yanı sıra benzer ürünlere göre yüksek olan fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. GSP 670'in Almanya fiyatı 349 euro (yaklaşık 2.300 TL) olarak belirlenmiş durumda. Ülkemizde de satışları yapılan markanın Türkiye internet sitesinde bu ürün henüz tanıtılmadı ancak kısa bir süre sonra ürünün ülkemizde de satışa çıkması muhtemel olarak görülüyor. Şu an için Sennheiser'in orijinal internet sitesinde ön siparişe açılan ürünün teslimatı 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/06/06/sennheiser-debuts-its-first-wireless-gaming-headset-the-gsp-670/
14
9
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
14
9
4
3
1