Sennheiser'ın Yeni Kablosuz Kulaklığı 'Momentum' IFA 2019'da Duyuruldu

9
6
0
0
0
Eski modelleriyle de kalitesini ispatlayan Sennheiser, Momentum kulaklıklara getirdiği yeni özellikleri IFA 2019'da duyurdu. Sennheiser Momentum özellikleriyle bu alanda ürün arayan kullanıcıların ilgisini çekebilir.

Sennheiser Momentum kablosuz kulaklığı IFA 2019’da duyuruldu. Sahip olduğu yeni özellikler ile dikkatleri üstüne çeken Momentum, kullanıcılarına çok fazla pratiklik sağlayacak. Sesli asistan yardımı ve içindeki takip cihazı ile cihazı kaybetme ihtimaliniz ortadan kaldırılıyor.

2018 yılında piyasaya sürülen bir önceki modeli, stil ve sesin birleşimiyle beklentileri karşılamasına rağmen küçük tuşları ve yüksek fiyatı ile kullanıcıları üzmüştü. Yeni modelinde güç butonu tamamen kaldırılması ve kulaklığı katlamanızla otomatik olarak açılıp kapanması, günlük kullanımda oldukça kolaylık sağlıyor.

Sennheiser Momentum'un sesli asistan özelliği ilgi çekiyor:

kablosuz kulaklık

Sennheiser Momentum, ayrıca Siri ve Google Asistan için sesli destek özelliğine sahip olarak geliyor. Amazon Alexa’nın da desteklenmesi için yapılan çalışmalar devam ediyor. Kulaklık, tatmin edici bir ses engelleme özelliği olsa da aynı zamanda az da olsa sağladığı ses geçirgenliği ile çevrenizdeki sesleri algılayabilmenizi ve odağınız başka yerde iken size yaklaşan tehlikelere karşı tetikte olmanızı sağlamayı hedefliyor.

Bu özelliklerin hiçbiri görülmemiş özellikler olmasa da tamamının Momentum’da birleştirilmesi, fiyatının 400 dolar (yaklaşık 2.300 lira) civarında olmasına rağmen cihazı ilgi çekici hâle getiriyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/the-new-sennheiser-momentum-wireless-headphones-are-almost-impossible-to-lose
9
6
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
6
0
0
0