Serdar Ortaç, Kripto Para Birimi BreezeCoin’in Reklam Yüzü Oldu

28
12
3
3
1
Gayrimenkul ve kripto para sektörünü aynı çatı altına getiren ABD merkezli bir şirketin reklam yüzü Serdar Ortaç oldu. Ortaç, İzmir Çeşme’de düzenlenen tanıtım gecesine katıldı.

Kripto para sektörü her geçen gün farklı sektörlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce hayata geçirilen, ABD’nin Orlando eyaletinde inşaat projeleri yapan Breeze De Mar şirketi, blok zincirini benimseyerek gayrimenkul yatırımcılığı için kripto para birimi geliştirmişti. Şirketin bir yatırım aracı olmasının yanı sıra BreeCoin ile Orlando’da yapılacak oteldeki ödemeler yapılabilecek. 

Çeşme Alaçatı’da potansiyel yatırımcılarına seslenmek için bir yatırım gecesi düzenleyen şirket, reklam yüzü Serdar Ortaç ve eşi Chole ile sahneye çıktı. Ortaç çifti dışında reklam yüzü olan şarkıcı Pınar Aylin ve oyuncu Celil Nalçakan da mekandaydılar. Ortaç, etkinlik öncesinde basın mensuplarının sorularını “Şirket, Amerika’nın Orlando şehrinde 1500 konutluk bir projeye imza attı. Aynı zamanda borsaya da açıldılar. Bize de 2 ev hediye ettiler. Birisi hanıma, diğeri bana. Orlando’ya evlerin yapımını görmeye gittik. Hala bitmedi, bitecek. Amerika’da çok güzel bir Türk kenti yaptılar. Gerçi herkes gelip ev alıyor” diyerek yanıtladı.

Oyuncu Celil Nalçakan “Ben bu girişimleri seviyorum. Yeni her zaman iyidir. Bu hayatta yeni bir şeyler yapmak lazım. İnşallah hayırlı olur” şeklinde konuştu.

BreezeCoin şu anda bir ICO girişimi olarak yatırım topluyor.

28
12
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
28
12
3
3
1