Sevgilimizi Böyle Beklememiştik: Behzat Ç. Dizisinden Yeni Fragman Geldi

42
4
4
1
0
Behzat Ç. dizisinin BluTV’de yayınlanacak olan yeni sezonundan bir tanıtım fragmanı geldi.

Behzat Ç. önce kitaplarla hayatımıza girdi, daha sonra da 2010-2013 yılları arasında kendine has, ilgi çekici bir hayran kitlesi edindi. 2013’te ekrana veda eden dizi, bu yıl BluTV’de geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonuna ait yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Behzat Ç.’nin bu sezonunda, ana kadronun önemli bir kısmı yeniden ekranda olacak. Hayalet’i oynayan İnanç Konukçu ve Akbaba’yı canlandıran Berkan Şal yine kadroda yer alacak. Nejat işler’i bir kez daha Ercüment Çözer rolünde göreceğiz. Güven Kıraç da dağlarda yılan yemesiyle hava atan bir diğer kötü karakterimiz Memduh’u canlandıracak.

Dizinin kadrosundaki diğer isimler ise Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik olacak. Fragmanda ayrıca tarihin muhtemelen en uğursuz vosvosu olan ve her görüldüğünde Behzat amirimin canının yandığı kırmızı otomobili de görüyoruz.

Serinin senaristliğini, daha önce de olduğu gibi Ercan Mehmet Erdem üstlenecek, yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturacak.

Fragmanda gördüğümüz kadarıyla, Ercüment Çözer’in hala Behzat Ç. ile olan işi bitmiş değil. Artık emekli olmuş, ununu elemiş eleğini asmış olan Behzat Ç., adeta altından girilip üstünden çıkılan cinayet büroyu tekrar toplamak için geri dönecek.

Kaynak : https://www.filmloverss.com/blutvde-izleyici-ile-bulusacak-behzat-c-den-yeni-tanitim-fragmani-yayinlandi/
42
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
42
4
4
1
0