Sevgilinizin Kalp Atışlarını Parmağınızda Hissettiren Akıllı Yüzük

3
2
0
0
0
HB Ring isimli akıllı yüzük sayesinde sevgilinizin kalp atışlarını anlık olarak hissedip, siz de kalp atışlarınızı sevgilinizle paylaşabiliyorsunuz.

Sevdiğiniz kişiye seni seviyorum demenin birçok farklı yolu vardır diye hep derler, bu yol ise gerçekten de farklı. Tam anlamıyla romantik çiftler için tasarlanmış olan HB Ring isimli akıllı yüzükle birlikte sevgilinizin kalp atışını parmağınızda hissedebiliyor hatta çeşitli mesajlar verebiliyorsunuz. Paslanmaz çelikle korunan ve tamamen safir kristal gövdeden oluşan bu yüzük diğer kristal yüzüklerin yanı sıra akıllı olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Şık tasarımının yanı sıra bazı fonksiyonları olan bu yüzükle nabzınızı anlık olarak yüzüğü takan sevgilinizle paylaşabiliyorsunuz. Bir de yüzüğün üstünde bulunan kırmızı ışığı yakarak sevgilinize “Seni düşünüyorum, seni özledim” gibi mesajlar gönderebiliyorsunuz. Siz sevgilinize bir mesaj iletmek istediğinizde sevgilinizin yüzüğünde bu ışık yanıyor.

Akıllı telefon uygulamasıyla kontrol edilebilen bu yüzük 2 Ağustos itibariyle ön siparişe açılmış durumda. Yüzüğün giriş modeli 600 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzükle ilgili yayınlanan tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0