iPhone 8'de Olacağı Söylenen Muhteşem Çerçevesiz Ekran

0
0
0
0
0
Sharp’ın geçtiğimiz yıl duyurduğu Aquos Crystal modelinin ekranına benzeyen fakat çok daha şık olan yeni ekranı ortaya çıktı.

iPhone 7, tasarım itibarı ile geçtiğimiz yıl duyurulan modelden çok da farklı değildi. Bu sebeple Apple önümüzdeki yıl duyuracağı yeni telefonunda, tıpkı bu yıl 3.5mm kulaklık girişini tercih etmemesi gibi radikal bir karar alabilir. Son raporlar, Apple’ın iPhone 8’in ekranı için Sharp’la görüşmeler halinde ve bir anlaşma yapmaya yakın olduğunu gösteriyor.

Aşağıda paylaşılan bazı örnek fotoğraflarda cihazın gövdesinin %90’ını kaplayan, 5.5 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde prototip bir çerçevesiz ekran göreceksiniz. Sharp, bu ekrana benzer bir çözümü geçtiğimiz yıl duyurduğu Aquos Crystal modelinde kullanmıştı fakat yeni ortaya çıkan ekrana, telefonun gövdesinde çok daha geniş bir yer kaplayacak. Apple’ın iPhone 8 ile Home tuşunu ekrana entegre etmek istediğine dair yapılan söylentiler, Sharp’ın yeni ekranının iPhone 8’de kullanılacağına dair iddiaları da oldukça güçlü kılıyor. Yani önümüzdeki yıl iPhone 8’i böyle bir ekranla görürseniz hiç şaşırmayın.

Konsept ekran, Free-Form (serbest yapı) ekran teknolojisiyle oluşturulmuş Corner R ismiyle anılıyor ve parça parça kesilerek şekillendirilmiş IGZO LCD ekran panellerinden oluşuyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0