Sharp'tan Star Wars Hayranlarına Özel Akıllı Telefon

0
0
0
0
0
Sharp'tan Star Wars Hayranlarına Özel Akıllı Telefon
Japon operatör SoftBank ve Sharp ortaklığıyla tasarlanan Star Wars temalı telefonlar Rogue One filmiyle birlikte satışa çıkacak.

Son dönemlerde çerçevesiz ekrana sahip akıllı telefonuyla tüketicilerin akıllı telefon pazarında da dikkatini çekmeyi başaran Sharp, akıllı telefon alanında hızla ilerlemeye devam ederken ilginç ara modelleriyle de dikkat çekiyor. Sharp'ın yeni ara modellerinden biri ise Star Wars temalı akıllı telefonlar.

Japon telekom operatörü SoftBank'ın aldığı lisansla ve Sharp'ın üretimiyle hayata geçirilen Star Wars temalı akıllı telefonlar, daha önce Samsung gibi üreticilerin çizgi roman filmlerine özel olarak yaptığı telefonlar kadar tasarım açısından hikayeden detaylar taşımasa da sade yapısı ve arkasındaki Star Wars logosuyla dikkat çekiyor.

Star Wars temalı telefonun teknik özellikleri neler?

Sharp'ın Star Wars temalı yeni akıllı telefonu 5.3 inçlik Full HD ekranla birlikte geliyor. Snapdragon 820 işlemcisinden gücünü alan cihazda 3GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunuyor ayrıca cihazın hafızası microSD kart desteğiyle arttırılabiliyor. Ayrıca telefon tasarımının dışında duvar kağıtları, ses tonları ve arayüzüyle tam anlamıyla Star Wars tutkunlarına hitap ediyor.

Sharp'ın Star Wars temalı yeni telefonu şimdilik sadece Japonya'da 2 Aralık 2016 tarihinde Rogue One: A Star Wars Story filminin vizyona girmesiyle satışa sunulacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0