Shazam!, DC'nin Başarılı Projelerinden Biri Olma Yolunda Hızla İlerliyor

35
3
2
2
0
Film, ön gösterimlerde 9 milyon dolardan fazla gelir elde etti bile.

DC sinematik evreni son zamanlarda büyük bir ilerleme kaydetti. Aquaman ve Wonder Woman ile birlikte Warner Bros.’un doğru yolda ilerlediğini söylemek mümkün. Stüdyonun son filmi Shazam!’ın da büyük bir gişe patlaması yapması bekleniyor.

Shazam!, Büyücü Shazam’ın güçlerini alan Billy Batson adında genç bir çocuğun yetişkin bir süper kahramana dönüşmesini konu alıyor. Eğlenceli ve ilgi çekici karakterleriyle Shazam!’ın şimdiye kadar yapılmış en eğlenceli süper kahraman filmlerinden biri olması planlanıyor.

The Wrap’in haberine göre film, Perşembe günü yapılan ön gösterimden 5,9 milyon dolar gelir elde etti. Filmin Fandandgo’daki erken gösterimlerde ise etkileyici bir şekilde 3,3 milyon dolar gelir elde ettiği biliniyor. Yani film, resmi olarak vizyona girmese  bile çoktan 9 milyon dolarlık bir gelir elde etmiş durumda.

Box Office Mojo, Shazam!’ın açılış haftasında 48 milyon dolar gişe yapacağını tahmin ediyordu ancak şu an için 50 milyon dolardan daha fazla gelir elde edebileceğini kabul etmiş durumda. Aynı şekilde BoxOffice.com analisti Shawn Robbins, filmin açılış haftasında 45 milyon ila 55 milyon dolar arasında gişe yapmasını bekliyor ve şu ifadeleri kullanıyor:

“Süper kahraman film türü endüstriyi ele geçirmeye devam ediyor ve DC filmleri beklenilenin üstünde bir performans sergiliyor. Bunun en iyi örnekleri Aquaman (açılış haftası gişesi 67,9 milyon dolar) ve Wonder Woman (açılış haftası gişesi 103,3 milyon dolar).

Aquaman ABD’de 335 milyon, dünya çapında ise 1 milyar dolar gişe geliri elde etti. Robbins her ne kadar Shazam!’ın o kadar büyük bir proje olduğunu düşünmese de, Avengers: Endgame vizyona girene kadar sağlam bir gelir elde edeceğini tahmin ediyor.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/shazam-movie-to-be-a-hit-at-the-box-office-and-with-reviews-2019-4?utm_source=feedly&utm_medium=referral
35
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
35
3
2
2
0