Showtime, Shameless ve Ray Donovan’ın Yeni Sezonlarının Çıkış Tarihlerini Yayınladı

5
4
2
2
2
ABD merkezli bir yayın kanalı olan Showtime, Shameless ve Ray Donovan isimli dizilerinin geri dönüş tarihlerini duyurdu. Duyuru, Televizyonm Eleştirmenleri Derneği’nde yapıldı ve bunların yanı sıra Jim Carrey’in Kidding’i hakkında da bir bilgi verildi.

Showtime’ın en ünlü iki dizisi olan Ray Donovan ve Shameless’ten bekleyenlerini sevindirecek haberler geldi. İki dizinin de yeni sezonlarının çıkış tarihi belli oldu. Bunların yanı sıra başka bir Showtime dizisi olan Kidding'in 2. sezonunun da çıkacağı kesinleşti. Şimdiden uyaralım, yazımızda biraz spoiler bulunabilir! 

shameless

Shameless’in geleceği hakkında çok bir bilgi bulunmasa da yeni sezonda Fiona’nın bulunmayacağını biliyoruz. Onun yerine evdeki düzeni sağlama ve sarhoş baba Frank’e sahip çıkma işi Debbie’ye kalıyor. Yeni sezon, 3 Kasım 2019’da sevenleriyle buluşacak. 

Showtime’ın bir başka popüler dizisi olan Ray Donovan da yedinci sezonuyla geri dönüyor. Bu sezonda Donovan, aile adamı olmakla karakterin hayranlarının bilmesi gereken bir şey olmak arasında gidip geliyor. 

Platformun yeni dizilerinden biri olan Kidding ise çocuk programları yapan Jeff Pickles’ın hayatını konu alıyor. Baş rolünde Jim Carrey olan dizinin yeni sezonunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Kaynak : https://www.slashgear.com/showtime-reveals-return-dates-for-hits-shameless-and-ray-donovan-02586141/
5
4
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
2
2