Şiddetli Tornado Yüzünden Starbucks Kafe Kağıt Gibi Çöktü!

0
0
0
0
0
Şiddetli Tornado Yüzünden Starbucks Kafe Kağıt Gibi Çöktü!
ABD'nin Indiana eyaletinde gerçekleşen şiddetli tornado ürpertici sahnelere neden oldu. Güçlü rüzgarlar bir Starbucks dükkanının yıkılmasına neden oldu.

Birleşik Devletler’in Indiana eyaletinde gerçekleşen tornado tüyler ürpertici sahnelere neden oldu. Ulusal Hava Durumu Servisi’nin Çarşamba günü gerçekleşeceği yönünde uyarılarda bulunan şiddetli hava olayı Kokomo bölgesinde etkisini yoğun olarak gösterdi.

Şiddetli esintinin başladığı anlarda çekilen bir görüntü doğanın gücünü gözler önüne serdi. Bir kafenin içinde çekilen görüntülerde caddenin karşı tarafındaki ünlü kahve zinciri Starbucks’a ait bir dükkanın kağıt gibi çöktüğü görünüyor. Şirketten yapılan açıklamada olayın yaşandığı sırada kahve dükkanında olan çalışan ve müşteri toplam 22 kişinin hepsinin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Tabii ki tek şiddetli tornadoya ait tek görüntü bu da değil. Bir diğer videoda ise tornado başlamadan önce oluşan yıldırımların şiddeti yer alıyor. Görüntüler Indiana’nın büyük bir doğa olayını en az kayıpla atlattığını gösteriyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0