Silent Hill P.T’nin Arkasındaki Kalp Krizi Sebebi Gerçek (Video)

90
8
7
2
2
Lance McDonald isimli bir geliştirici, Silent Hill P.T demosunun kamera ayarlarını değiştirerek aslında oyunun olduğundan daha da korkunç olduğunu ortaya çıkardı.

İçerisinde bulunduğumuz yaz, Kojima’nın Konami’den ayrılmadan önce geliştirdiği ve büyük sükse oluşturması beklenen Silent Hill P.T oyunun demosunun yayınlanmasının 5. yıl dönümüydü. Demo yayınlandığı zaman oyun, YouTube ve Twitch gibi ortamlarda uzun bir süre boyunca gündem olmuştu. Birçok izleyiciyi kendisine çeken yayınlar, oynamaya cesaret edemeyenlerin merakını gideriyordu ancak oyunu izlemesi bile son derece korkunçtu.

Geçtiğimiz hafta sonu indie oyun geliştiricisi Lance McDonald, en son projesini Twitter’dan takipçileri ile paylaştı. Kendisi uzun süre önce PS Store’dan kaldırılmış olan P.T demosunun kamera yerleştirmesiyle oynayıp korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Silent Hill P.T

Oyunu bilmeyenler için kısa bir özet geçmekte fayda var. P.T’de, sonsuz bir döngüye sahip olan evde kapana kısılmış bir adamı yönetiyorsunuz. Etrafınızda da Lisa isimli korkunç bir hayalet bulunuyor ve sonsuz koridorlar boyunca sizi kovalıyor. Bu noktada oyunun ne gibi gizemlere sahip olduğunu merak eden McDonald, birincil kişi kamerasından uzaklaşmayı başardı. Birincil kişi kamerasından çıktıktan sonra ortaya çıkan görüntülerse tüyler ürpertici cinsten oldu.

İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

"Oyuncu el fenerini aldıktan sonra Lisa oyuncunun hemen arkasına 'yapışıyor'. Bu videoda ilginç gölgeleri gösterdim ve sonrasında kamerayı sabitleyerek geri yürüdüm. O her zaman orada, sizi izliyor"

McDonald’ın dediğine göre Lisa, oyuncunun el fenerini bulmasının hem ardından onun arkasında dolaşmaya başlıyor. Her ne kadar birincil kişi kamera modundan çıkınca oyuncu modellemesi bulunmasa da fenerin ışığını görebiliyorsunuz. Videonun sonlarına doğru kamera sabitlendiğindeyse Lisa'nın aslında her adımınızda ensenizin dibinde olduğu gerçeğiyle karşılaşıyorsunuz.

Kaynak : https://kotaku.com/the-scariest-thing-in-p-t-was-following-you-all-along-1837985295
90
8
7
2
2
Emoji İle Tepki Ver
90
8
7
2
2