Şimdi Apple Düşünsün: iPhone 7’de Uçak Modu Sorunu Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Şimdi Apple Düşünsün: iPhone 7’de Uçak Modu Sorunu Ortaya Çıktı!
Samsung’un Note 7’deki patlama sorunlarının ardından Apple kanadından da tıslama sesinin ardından bir de iPhone 7 için uçak modu sıkıntısı ortaya çıktı!

Samsung’un artık markadan soğutacak şekilde dillendirilen Note 7’deki batarya sorunu sonucunda ortaya çıkan patlamalar, gerçek manada Samsung’un başını belaya sokmuşken, Apple bu sorundan istifade ederek iPhone 7 ile kar yapmayı bekliyor.

Ancak bu sefer de ortalıkta iPhone 7 ile alakalı sorunlar olduğu dolaşmaya başladı. Tabii bu sorun Note 7 kadar ciddi boyutta olmasa da ortaya çıkan söylentilere göre iPhone 7’de uçak modunu açtıktan sonra tekrar kapattığınızda mobil servis geri gelmiyor.

Hatta bugün aşağıdaki haberden de görebileceğiniz gibi bazı modellerde yoğun işlem altında tıss diye sesin geldiği de ortaya çıkan iPhone 7’de ikinci problemin de ortaya çıkması kafaları karıştırdı.

Yukarıda detayını ve kanıt niteliğindeki sesin geldiği videoyu görebileceğiniz gibi aşağıdaki videodan da uçak modu sorununu izleyebilirsiniz. Bakalım Note 7’de fena batıran Samsung’un ardından Apple’ın iPhone 7’si hakkında çeşitli sorunlar ortaya çıkacak mı hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0