Şimdi de 6491 Yılından Geldiğini Söyleyen Adam Yalan Testini Geçti

487
41
26
21
16
Son yıllarda YouTube’un içerik modasını belirleyen kanallardan olan Apex TV, şimdi de 6491 yılından geldiğini iddia eden bir adamla görüştü. James Oliver adındaki bu kişi, gelecekte yaşadığını ve görevi gereği zaman yolculuğu yaparken 2018 yılında sıkıştığını söylüyor; üstelik yalan dedektörü testinden de geçmeyi başarıyor.

Yıl 6491 ve James Oliver ismindeki bir zaman görevlisi, çıktığı yolculukta günümüze gelir. Kullanılan cihazların arızalanması sebebiyle, başı sonu belli olmayan zaman çizgisinde sıkışmak için günümüze denk gelmiştir. Onun adına Arif Işık gibi bir kadere sahip olmadığı için seviniyoruz. Sonuçta dinozorlarla birlikte yaşarken, ilkel kabilelerle soğuk gecelerde uyumak da vardı. 

Daha önce de benzer iddiaları taşıyan kişilerle içerikler üreten YouTube kanalı Apex TV, bu kez Oliver ile bir video yayınladı. İçerikte Oliver’ın yalan testini geçtiği söyleniyor. Bu testlerin meşruluğunu bir kenara bırakarak, kendisinin ifadelerine değiniyoruz. 6491 yılından gelmiş bir kişinin yalan söylememesine rağmen bir YouTube kanalı tarafından köşeye sıkıştırılmasını da göz ardı ediyoruz. 

Yüzü gözü sansürlenen Oliver, aynı zamanda bir başka gezegende yaşadığını söylüyor. Yani insanlığın Dünya’yı terk eylediğini anlıyoruz. Hatta Oliver’ın gezegeni Güneş’in etrafında da dönmüyormuş. Sanıyoruz ki gelecekte zaman yolcuğuyla birlikte bir de solucan deliği keşfettik. Yine de dolaşmak çok uzun sürüyor diye ekliyor Oliver. 

Oliver’ın dünyası ile Dünyamız arasındaki zaman ve mekan farkına rağmen kendisi hala modern insan gibi görünüyor. Ayrıca mükemmel İngilizcesi, nedense onun bir internet fenomeni gibi görünmesine yol açıyor. İçeriğin amacı Oliver’ın haklı olduğunu kanıtamak olduğundan, kendisi yalan dedektörü testini de geçiveriyor. Bu duruma sessiz kalan ABD’li yetkililer, ilk fırsatta Arif Işık’ı cepten arıyorlar.

İklim sorununa değinerek büyük, çok büyük bir öngörüde bulunan Oliver, bir çözüm bulmamız gerektiğini söylüyor. Sağ ol Oliver bilmiyorduk, hani sen söyledin ya bitmiştir bu iş. Yaşadıkları gezegende neredeyse her gün yeni bir galaksi ve farklı gezegenler keşfettiklerini söyleyen Oliver, bazılarında hayat da bulduklarını ifade ediyor. 

Gelecekte insanların farklı yaşam formlarıyla savaşacaklarını söyleyen zaman asparagası, bu yaşam formlarıyla sadece birkaç kez karşılaştığını iddia ediyor. Kendisine göre uzaylıları yargılamak için aceleci davranmamız bir hataya yol açıyormuş, çünkü uzaylılar son derece sevecen oluyorlarmış. Hatta Oliver’ın en yakın arkadaşı bir başka galaksidenmiş.

Şu anda kullandıkları sistemin arızalanması nedeniyle günümüzde sıkışan James Oliver, geri dönüp dönemeyeceğinden emin değil. Eğer siz de başlattığımız Patreon, Zatreon, Kripton ve Armageddon sitelerindeki kampanyamıza destek olup bu içeriği beğenip paylaşırsanız, zavallı Oliver’ı kendi dünyasına gelmemek üzere göndermeyi düşünüyoruz. Bunun için Elon Musk’ı aradık bile. Kendisi son teknoloji SpaceX roketlerini hazırlamaya başladı.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/life/man-claiming-to-be-time-traveller-from-6491-passes-lie-detector-test/
487
41
26
21
16
Emoji İle Tepki Ver
487
41
26
21
16