Şimdiye Kadar Duyduğunuz Her Şeyi Zihninizden Silin: Nasıl Zengin Olacağınızı Açıkladık!

137
34
15
14
9
Çoğumuz mütevazı bir hayatın, ihtiyaçlarımızı karşılayacak kadar paranın bizlere yeterli olacağını, fazlasında gözümüzün olmadığını söyleriz. Ancak bu minik yalanı bırakarak, gelin dürüst olalım.

Atalarımızın da dediği gibi “Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz” ancak kimi zaman kendimizi milyarder olarak hayal etmekte bize hoş gelir. Adeta ruhumuzu okşayan bu hayal sonrası, gerçek hayata ve mesai saatlerine dönmek de bizleri ufaktan bir sarsar. Sağlığınızın yerinde, sevdiklerinizin yanınızda ve her şeyin yolunda olduğunu düşünün. Buna ek olarak bir de milyarder olduğunuzu… Açıkçası kulağa iyi gelen bu fikir için sizlere zengin olmanın yolunu açıklıyoruz. Şimdiye kadar duyduğunuz, gördüğünüz ve okuduğunuz her şeyi unutun. İşte “Nasıl zengin olunur?” sorusunun cevabı sizlerle.

Öncelikle amacınız servet olmalı. Sevgi, ufak miktarda paralar veya saygınlık değil. Servet, sadece servet, bir tek servet.

Bu sayede siz uyurken bile paranız artmaya devam edecektir. Zaman içerisinde bu para birikerek sizi ultra zengin bir insan yapabilir.

“Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz” deriz. Şayet servet sahibi olmanın etiğe aykırı yolları olduğunu unutmayın.

Sahip oldukları makam veya statü ile sizleri ezmeye çalışanları, kendinize rakip olarak görmeyin. Unutmayın aşağılamak, sadece sizleri yıldırmaya çalışan kişilerin oyunu olacaktır.

Olağan işler ve görevler sizleri zengin etmez. Zengin olmak istiyorsanız reel kararlar almalı ve büyük bir adım atarak yeni hayatınıza başlamalısınız

Başlamak konusunda tereddütleriniz varsa, ileride alabilecek olduğunuz yatları, katları villaları düşünün. Aşk-ı Memnu’daki Adnan Ziyagil yalısı öyle kolay kolay alınmıyor.

Güvendiğiniz kişiler ile güvendiğiniz bir sektöre girin

Neye ve kime yatırım yapacağınız bu yolda sizi en çok ilgilendiren konu olacaktır. Güvendiğiniz sektörde, bazı insanlara yatırım yapmak sizi istediğiniz o zenginlik seviyesine ulaştırabilir.

Pazarlama ve üretim konularından uzman olmadan bu iş olmaz

Her ne kadar güvendiğiniz çalışanlarınız da olsa bu konulardan anlamanız sizi mutlaka yukarılara taşıyacaktır. Aralarından biri sizi idare etse de ikisini birden bilmeniz hiç de fena olmaz.

Öğrenme sürecinizi sevin ve her bir detayın keyfini çıkarın

Öğrendiğiniz her bilgi bir gün olacak ve işinize yarayacak. Bu sebeple bu süreçten ve öğrendiklerinizden keyif alın.

Her şeyi doğru ve yerinde hesaplayın. Ancak bu noktada hesaplama yapmanın tuzağına düşmeyin

Gireceğiniz riskler ileride sizi siz yapan en büyük ürünler olacak. Elon Musk ve Donald Trump gibi insanları düşünün. Onlar da kesinlikle aldıkları riskler sonucu o koltuklarda oturuyorlar.

Sermayenizi kullanmayı bilin çünkü servetin temeli burada başlar

Yerinde kullandığınız her kuruş para, size en az iki katı olarak dönüş sağlayacaktır. Bu sebeple paranızı yerinde harcamaktan kaçınmayın.

Kodlama sizin için her şeyi değiştirebilir. Kodlama öğrenin

Siz uyurken bile paranız çoğalsın istiyorsanız, kodlama dillerini öğrenin. Algoritma yeteneğinizi ve mantıklı düşünme yetinizi geliştirecek olan bu alan, gün gelecek ve sizin geriye baktığınızda en büyük starınız olacak.

Hayatınızı saatlere bölün ve her bir saati değerli geçirin

Planlı ve zamanlı hareket etmek aslında 24 saati en verimli kullanabileceğiniz yöntemdir. Zamanınızın kıymetli olduğunu ve geri dönmeyeceğini unutmayın.

Yaptığınız her işte en iyisi olun

Adınızdan söz ettirecek işler yapmak, motivasyonunuzu ve ününüzü artıracaktır. Bir işi öylesine yapmayın. Yaptığınız her işin hakkını verin.

Tüm bu bilgiler, derinlemesine düşünüldüğünde gerçekten de sizleri zengin etmek için önemli adımları içeriyor. Mutlu, sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinizle ve zengin bir hayatı kim istemez ki?

Kaynak : https://onedio.com/haber/bildiginiz-her-seyi-unutun-sans-faktorunu-yok-sayan-garantili-formulu-veriyoruz-nasil-zengin-olunur-825536
137
34
15
14
9
Emoji İle Tepki Ver
137
34
15
14
9