Netflix'e İddialı Bir Giriş Yapan Hint Dizisi: Sacred Games

16
9
5
1
0
Her ne kadar ilgimiz yokta sansak, çoğumuz TV’de Hint dizi gördük mü takılıp kalıyoruz. Bir de bu dizilerin müdavimleri var ki onlara şu anda iyi bir haberimiz olacak. Netflix’e çok iddialı bir Hint dizisi geliyor.

Artık çoğumuz Netflix’i vazgeçilmez bir platform olarak görüyoruz. Hele de “yazın güneşe çıkmayım, kışın soğuk görmeyim” diyen bir ev kuşuysanız, Netflix sizin için bulunmaz bir nimettir. Birçok seçenek ve türün bulunduğu bu mecrada, şimdi ses getireceği düşünülen bir Hint dizisinin duyurusu yapıldı.

Vikram Chandra’nın romanına dayanan Sacred Games (Kutsal Oyunlar); polisiye, kaçış ve merak temelleri üzerine oturtulmuştur. İçerisinde suçların ve federal ajanların bulunduğu iddialı dizi, yönetmen Anurag Kashyap ve Vikramaditya Motwane’nin sanatsal imzasını taşıyor.

Hint dizileri hali ile kendi ülkesinde büyük ilgi görüyor. Ancak gerek renkli kıyafetleri, gerek her an dram yaratabilen konuları, gerekse de eğlenceli ve senkronize oyunları ile bizim gibi birçok ülke izleyicisinin de dikkatini çekiyor. Bu sebeple Netflix’in güçlü kollarında yerini alan Sacred Games, eminim ki birçok kişinin bağımlılığını kazanacaktır.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/13/sacred-games-netflix/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#iP6OjC77diqC
16
9
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
9
5
1
0