Şimdiye Kadar Tanıtılan Tüm iPhone Modellerinin Kıyaslandığı Efsanevi Video

0
0
0
0
0
2007’den bu yana sürekli yenilenen ve gelişen iPhone’ların tamamını karşı karşıya getirsek nasıl bir karşılaştırma videosu ortaya çıkar? İşte cevabı

Apple’ın iPhone 7 lansmanı sonrası birçok insan telefon seçiminde zorlanmaya başladı. iPhone 7 mi, iPhone 7 Plus mı, ya da iPhone 6S mi derken karışan kafalara net çözüm ise EverythingApplePro kanalından geliyor.

Artık gelenekselleşen her iPhone tanıtımı ardından ilk iPhone modeli olan 2G’den son tanıtılan modele kadar gelen tüm iPhone modellerine kıyaslama yapan kanal, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın da eklenmesiyle kadroyu iyice genişletti.

Yani, aşağıdaki videoda iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olacak şekilde tamı tamına 15 iPhone yan yana duruyor.

Peki, yapılan sistem açılış, geekbench ve antutu gibi testlerde kim daha iyi çıkmış olabilir? iPhone 6S ya da iPhone SE’nin iPhone 7’ye göre ne kadar bir fark olabilir? İşte cavapları aşağıdaki videoda;

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0