Siper Alın, Tarih Sızdırıldı: Steam Yaz İndirimleri Bugün Başlıyor!

188
19
11
9
3
Siper Alın, Tarih Sızdırıldı: Steam Yaz İndirimleri Bugün Başlıyor!
PC oyuncularının her yıl dört gözle bekledikleri Steam Yaz İndirimleri’nin 2018 ayağı başlamak üzere. Henüz resmileşmeyen bir sızıntıya göre indirimler bugün içinde başlayacak. Yerinizi ayırtın, hızlı bir yaz tatiline hazır olun.

Yılın en çok beklenen oyunculuk olaylarından birisi olan Steam Yaz İndirimleri başlama üzere. Oyun kütüphanesinde dolaşıp “Keşke şu da indirime girse de alsak” dediğiniz yapımların büyük bir kısmı bu dönemde indirime girecek. Steam’ın yaz başlangıcında düzenlediği indirimlerde elinin ne kadar bol olduğunu biliyoruz. Bu nedenle eğer yakın bir zamanda oyun almayı düşündüyseniz indirim kampanyalarını beklemenizi tavsiye ediyoruz. 

Yakın bir zamana kadar Steam’in kampanyalarını doğru bir şekilde tahmin eden bir Twtter hesabı, Steam Yaz İndirimleri’nin 21 Haziran Perşembe günü başlayacağını söyledi. Yani bugün.

"Steam Yaz İndirimleri 24 saat içinde başlayacak."

Dün yapılan bu paylaşımın yapıldığı yer olan İngiltere’de saat 20:20’yi gösteriyordu. İki saat ileride olduğumuzu düşünürsek, Bu akşam 22.00 dolaylarına kadar Steam Yaz İndirimleri’nin başlayacağını söyleyebiliriz. 

SteamDB hesabını bu öngörüsü, daha önceki yıllarda gerçekleştirilen yaz indirimleriyle de bağlantılı. Örneğin 23 Haziran 2016, 22 Haziran 2017 önceki yılların tarihleriydi. Anlaşılan Steam gizli bir geleneği sürdürmeye devam ediyor. Bu gelenek sırasında popüler oyunların fiyatların %75’e varan indirim kampanyalarını bile görebiliyoruz.

Steam’in hangi oyunları indirime sokacağına dair bir bigi bulunmuyor. Bu nedenle liste netleşir netleşmez size aktaracağız. Aynı zamanda kısa süreliğine ücretsiz olan oyunlardan haberdar olmak için de takipte kalın :)

Kaynak : http://www.trustedreviews.com/news/steam-summer-sale-2018-dates-time-leaked-3490021
188
19
11
9
3
Emoji İle Tepki Ver
188
19
11
9
3