Siri İçin Geliştirilen Shortcuts, Ne İşe Yarıyor?

14
4
2
2
1
WWDC 2018 kapsamında duyurulan Shortcuts, Siri'ye ne gibi pratik özellikler kazandıracak?

İOS 12 hemen her yönüyle Apple cihazlarını performans anlamında zirveye taşırken maalesef Siri anlamında önemli geliştirmeler barındırmayacak; ancak Apple yine de meşhur asistanını arkada bırakmamaya kararlı. Siri Shortcuts adı verilen bir uygulama ile Siri artık çok daha pratik bir hale geliyor. Peki bu yazılım, tam olarak ne işe yarıyor?

Apple, WWDC 2018 kapsamında tanıtılan Shortcuts uygulaması ile Siri’yi çok daha planlı kullanmak mümkün oluyor. Kendinize özel kısayollar ve program oluşturmanıza izin veren Shortcuts, aynı anda birden fazla planı işleme koyarak Siri’nin size daha akıllı önerilerde bulunmasına vesile oluyor. Yapmış olduğunuz planlar dahilinde sizden yalnızca onay isteyen Siri, tek bir onay ile görevlerini yerine getirebiliyor.

Tek bir komut altında birden fazla işlem gerçekleştirebileceğiniz Shortcuts uygulaması, Siri'nin elini güçlendirse de benzer bir 3. parti programın daha önce var olması, Siri teknolojisini yakından takip eden kullanıcılar için pek de tatmin edici bir sonuç vermeyecek gibi gözüküyor.

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/09/siri-shortcuts-ios-12/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds#ek2.QGxe6sqF
14
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
4
2
2
1