Siri’nin Bir Engelli Vatandaşımızın Hayatını Nasıl Değiştirdiğini Anlatan İbretlik Video

2
1
1
1
0
Siri’nin Bir Engelli Vatandaşımızın Hayatını Nasıl Değiştirdiğini Anlatan İbretlik Video
Ali Konuk isimli engelli bir vatandaşımız, Siri’nin kendisine sağladığı kolaylıklardan bahsetmek adına YouTube’da bir video yayınladı.

Apple’ın kişisel asistanı Siri, insanlık adına tahmin ettiğimizden aslında çok daha fazlasını veren bir yazılım. Birçoğumuz iPhone üzerinden yapacağı işlemleri kısa sürede yapabilmek için Siri’yi kullanıyorken bazılarımız ise ‘kullanmak zorunda’ olduğu için bu yola başvuruyor, tıpkı Ali Konuk gibi.

YouTube sayfası üzerinden bir video paylaşan Konuk, kendisinin 12 yıllık bir omurilik felç hastası olduğunu ve bu hastalık sebebiyle kollarını kullanamadığını söylüyor. Telefon kullanabilmek için birilerinin yardımına ihtiyaç duyduğunu söyleyen Konuk, daha sonra Siri’nin kendisine bu anlamda ne kadar yardımcı olduğunu anlatmak adına Siri’ye bazı işlemler yaptırmaya başlıyor.

Webtekno ekibi olarak birçok engelli vatandaşımıza ilham kaynağı olabileceğini düşünerek böyle bir video hazırladığı gerekçesiyle Ali Konuk’u tebrik ediyor ve en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

2
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
1
0