Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden Galaxy Note 7 Uyarısı

0
0
0
0
0
Galaxy Note 7'lere karşı alınan önlemler artıyor.

Yılın en önemli ve en merakla beklenen cihazlarından biri şüphesiz Galaxy Note 7 idi. Güney Koreli şirketin son amiral gemisi cihazı, tanıtılması ile birlikte sektörün odak noktası haline gelmişti.

Galaxy Note 7, sunduğu şeyler ve sahip olduğu özellikler ile gerçekten eşsiz bir telefon. Bu tartışılmaz bir gerçek. Ancak Samsung'un planlamadığı bir problem baş gösterince, telefonun popülerliği de kötü yönde etkilendi. Note 7'lerde hepinizin bildiği gibi bir bataraya sorunu mevcut ve bu sorun, telefonun -özellikle şarj halindeyken- patlamasına sebep oluyor.

Durumun oldukça ciddi oluşu, Samsung'un global çapta ürünü geri çağırması ile anlaşılmıştı. Samsung'un bu hamlesinin ardından da pek çok kurum ve kuruluş, Galaxy Note 7'lere karşı önlemlerini almaya başladı. Bunlardan biri de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, hem resmi Facebook, hem de resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Galaxy Note 7'lerin patlama riskine karşı uçaklarda kapatılması, şarj edilmemesi ve uçak altı bagajına verilmemesi konusunda bir uyarıda bulundu.

Samsung, Galaxy Note 7'lerde meydana gelen patlama sorununun fabrika çıkışı bataryalardan olduğunu keşfetmiş ve bu duruma yönelik çalışmalarına başlamıştı. Bakalım Note 7'nin üzerindeki bu kara şöhret ne zaman ortadan kalkacak?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0