Sızdırılan Galaxy Note 9 Posteri, Yeni S-Pen'in Tasarımını Ortaya Çıkardı

23
9
4
2
2
Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un marifetli dokunmatik kalemi S-Pen, sızdırılan Galaxy Note 9 posteri ile birlikte ilk kez görüntülendi.

Bir aydan kısa süre sonra Samsung, Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’u tüketicilerin beğenisine sunacak. Cihazın tasarımı ile ilgili merak, tartışmalı görseller neticesinde neredeyse giderilmiş olsa da cihazın en büyük özelliği olan S-Pen’in tasarımı ve özellikleri hala merak konusu.

Gerçekleştirdiği tutarlı sızıntılarla bilinen Ice Universe, Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtılacak olan S-Pen’e ait olduğu iddia edilen bir görseli takipçileri ile paylaştı. Görsel, Galaxy Note 9’a ait bir tanıtım posterinden alıntı gibi duruyor. Söz konusu görselle birlikte yeni S-Pen de ilk kez tamamen görüntülenmiş oluyor.

Samsung, tıpkı amiral gemisinde olduğu gibi S-Pen’de de ciddi bir tasarım değişikliği gerçekleştirmemiş gibi görünüyor. Dürüst olmak gerekirse S-Pen ile ilgili asıl merak edilen konular da tasarımı değil özelliklerine odaklanıyor. Zira ortaya atılan iddialara göre S-Pen, daha önce hiç olmadığı kadar yetenekli olacak.

Bluetooth desteği bulunacak yeni S-Pen’in müzik çaları uzaktan kontrol edebileceği iddia ediliyor. Ayrıca bir fotoğraf çekmek istediğinizde S-Pen’i elinize alıp bir deklanşör olarak da kullanabileceksiniz. Sonuç olarak Bluetooth destekli S-Pen, şimdiye kadarki en yetenekli ve donanımlı S-Pen olarak karşımıza çıkacak.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2018/07/12/leaked-promo-material-reveals-new-galaxy-note-9-s-pen/
23
9
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
9
4
2
2