Sızdırılan Xiaomi Mi Max 3 Fotoğrafları, Cihazın Arka Panelini Ortaya Çıkardı

19
4
2
1
0
Şarj odaklı orta-üst seviye akıllı telefon Xiaomi Mi Max 3'ün nasıl bir sırt tasarımına sahip olacağı, çevrimiçi olarak sızdırılan fotoğraflarla belli oldu.

Xiaomi’nin bir sonraki şarj odaklı akıllı telefonu Mi Max 3’in metal arka panelinin fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Cihazın teknik özellikleri hakkında pek bir bilgi vermeyen fotoğraflar, tasarım hakkında ise ciddi ipuçları taşıyor.

Fotoğraflara göre Mi Max 3, çift arka kameraya sahip olacak. Bu kameralar, iPhone X benzeri dikey bir tasarıma sahip olacak ve flaş, iki kameranın ortasında bulunacak. Parmak izi tarayıcısı ise arka panelin ortasına hizalanacak.

Xiaomi Mi Max 3, serinin önceki modellerinde olduğu gibi şarj ömrü odaklı bir cihaz olacak. Önceki sızıntılar cihazın 5400mAh’lik devasa bir bataryaya sahip olacağını söylüyordu ki bu da Mi Max 3’ün 1.5-2 gün kullanım süresi sunması anlamına geliyor.

İlk raporlara göre Mi Max 3, Snapdragon 636’dan güç alırken; daha üst seviye versiyon olan Mi Max 3 Pro, Snapdragon 710’dan güç alacak. Her iki modelin de aynı kapasitede bataryaya sahip olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_3_back_panel_leaks_humongous_battery_incoming-news-32076.php
19
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
4
2
1
0