Skype’ın Simültane Çeviri Hizmeti Artık Mobil ve Sabit Hat Aramalarında da Geçerli!

0
0
0
0
0
Skype’ın ilk olarak 2014 yılında aktif ettiği Skype Translator hizmeti, artık sabit ve mobil hatları aramalarda da geçerli.

Skype’ın 2014 yılında hizmete sunduğu Çeviri Aracı olan Skype Translator, günümüzde sesli çağrılarda 8 dilde, anlık mesajlarda ise 50’den fazla dilde destek veriyor. Arapça, Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Brezilya Portekizcesi, Rusça ve İspanyolca olmak üzere 8 dildeki sesli arama desteğine bir yenisini daha getiren Skype, artık Skype üzerinden yapılan sabit ve mobil hat aramalarında da bu çeviri hizmetini sunabiliyor.

Şu anda sesli aramalarda Türkçe desteği olmasa da eğer bu desteği sabit ve mobil hatlarda kullanmak istiyorsanız da 2 şart var; İlk olarak Microsoft’un Windows Insiders üyeliğine sahip olmanız gerekli. Yani Microsoft’un beta kullanıcısı olmanız gerekiyor. Aynı zamanda da Skype’ın Preview, yani önizleme sürümünün de son güncellemesini yüklemeniz gerekecek. Eğer bu adımları yaparsanız artık Skype’ın bu anlık simultane çeviri hizmetini mobil ve sabit hatları ararken de kullanabileceksiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0