Snapchat Artık Snap'lerde Reklam Gösterecek

0
0
0
0
0
Snapchat siz snap çekerken görülen objeleri tarayacak ve bu objelere yönelik reklamlar yayınlayacak.

13-17 yaş arası gençlerin yoğun olarak kullandığı popüler sosyal ağlardan biri olan Snapchat bildiğiniz gibi kullanıcılarına reklam göstermiyor ve sadece "Discover" özelliğinde öne çıkmak isteyen yayınlardan belli bir ücret alarak gelir elde ediyordu.

Ancak Snapchat şirketinin aldığı yeni patentle şirketin snap'lerde reklam göstereceği ortaya çıktı. Üstelik Snapchat diğer mobil uygulamalar gibi sıradan afiş reklamları karşınıza çıkarmayacak, patentini aldığı bir teknolojiyle snap'inizde görünen objelere yönelik reklamlar gösterecek.

Snapchat'in reklam göstermesindeki temel mantık snap'inizde yer alan objelerin bu patenti alınan teknoloji sayesinde taranarak size uygun reklamın gösterilmesi olacak. Özellikle reklam gösterimi yapmadığı için birçok kişinin tercihi olan Snapchat, kullanıcıları platformundan soğutmamak için reklamları daha arayüzüyle uyumlu ve kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde gösterecek.

Snapchat, kullanıcıların çoğunun reklamlarla etkileşim kuracağını düşünüyor

Görseldeki objeleri tarayarak kullanıcının ilgilendiği ya da bilinçaltında sevdiği bir objeye yönelik reklam gösterdiğinde kişinin reklamla kuracağı etkileşimi arttıracağını düşünen Snapchat, aslında internet sitelerinde gördüğümüz kişiye yönelik banner reklamları bir anlamda görsele taşımış olacak. Kısaca bu obje tarayarak reklam gösterme mantığını bir ayakkabıyı arattığınızda sürekli karşınıza çıkan ayakkabı reklamları gibi düşünebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0