Snapchat, Battle Royale Oyunu 'Tiny Royale'i Duyurdu

28
5
3
0
0
Battle royale oyunlarının popülerliğinden sadece klasik oyun üreticileri değil Snapchat de yararlanmayı amaçlıyor.

Snapchat’in uzun zamandır konuşulan battle royale oyunu Tiny Royale sonunda yayınlandı ve artık oynanabilir durumda. Zynga tarafından geliştirilen oyun, Snap Games serisine eklenmiş durumda.

Battle royale unvanından beklenebileceği gibi, diğer oyunculara karşı mücadele veriyor ve son kalan karakter olmayı amaçlıyoruz. Oyuncular, arkadaşlarıyla 4 kişiye kadar takımlar oluşturabiliyor. Oyunda 30’a kadar oyuncu aynı anda aynı haritada olabiliyor. Oyunun geri kalanında standart battle royale aktiviteleri olan kaynak, sağlık paketi, zırh ve silah toplama işini yapıyoruz. Oynadıkça yeni karakterlere erişimimiz açılıyor.

Her bir Tiny Royale oyunu 2 dakika kadar sürüyor, yani standart Fortnite ve PUBG Mobile oyunlarından çok daha kısa. Yani metroda giderken, otobüs beklerken bir iki el oyun oynamak gayet kolay. Oyuna girmek için Snapchat’in mesajlaşma özelliğini kullanmak yeterli oluyor. Oyun esnasında takım arkadaşlarınız ile sesli veya yazılı iletişim kurabiliyorsunuz.

Bu yaz sonunda, oyunun rekabetçi modu olan Tiny Royale Leagues gelecek. Oyuncuları 100’er kişilik 20 seviyeye ayıracak olan bu sistemde amaç, limitli bir dönemde en üste tırmanmak olacak.

Oyunun tanıtımını aşağıda görebilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/06/05/snapchat-battle-royale-tiny-royale/
28
5
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
28
5
3
0
0