Snapchat, Facebook'ta Uzun Zamandır Bulunan Bir Özelliği Ediniyor

17
3
1
1
0
Facebook'ta uzun zamandır bulunan bir özellik, mesajlaşma uygulaması Snapchat'e ekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda diğer üreticilerin dijital sektöre kattığı özellikleri (hikayeler özelliği gibi) kopyalayan ve kendi platformuna entegre eden Facebook, hem kendi kullanıcıları hem de diğer kullanıcılar tarafından kötü geri dönütler almıştı. Şimdi ise işler tersine dönüyor ve Snapchat, Facebook'un bir özelliğini kendi platformuna getiriyor.

Duyurulmamış gizli özellikleri açığa çıkarmasıyla ün salan uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong, resmi Twitter hesabından paylaşmış olduğu gönderi ile Snapchat'in 'Bir Etkinlik İçin Grup Sohbetine Katıl' özelliğini test ettiğini ortaya çıkardı. Bu özellik ile Snapchat kullanıcıları birbirlerini etkinliklere davet edebilecek ve etkinliğe özel sohbette konuşabilecek.

Uygulama içerisinde hâlihazırda var olan etkinliklere katılım sağlanabileceği gibi kullanıcılar da etkinlik oluşturabilecek ve arkadaşlarını bu etkinliklere davet edebilecekler. Ne var ki etkinliklerin bazı belirlenmiş yerlerde oluşturulabileceği notu da düşülüyor. Bu doğrultuda evinizde vereceğiniz bir parti için etkinlik oluşturamayacağınızı söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Snapchat-update-create-events_id116676
17
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
1
1
0