Snapchat, 'Gruplar' Özelliğini Sonunda Kullanıma Sundu

0
0
0
0
0
Snapchat'in uzun süredir beklenen 'Gruplar' özelliği sonunda kullanıma sunulmuş durumda.

Bir süre önce geleceği resmi olarak duyurulan Gruplar özelliği, artık tüm Snapchat kullanıcılarına sunuldu. Yeni özellik sayesinde Snapchat kullanıcıları maksimum 16 kişilik olacak şekilde gruplar kurabilecek ve bu gruplarda sohbetlerini gerçekleştirebilecekler.

İstediğiniz ad ile oluşturabileceğiniz gruplarda gönderileriniz klasik Snapchat gönderileri şeklinde olacak. Yani açtığınız ya da dahil olduğunuz grupta paylaştığınız snap'ler, 24 saat sonra otomatik olarak silinecek. Ayrıca gruplara etiketler, Bitmojiker, Friendmojiler ve sesli ya da videolu notlar da gönderebilmektesiniz.

 

Bunun yanı sıra alt kısımda beliren makas işareti ile görselleri istediğiniz şekilde kesebileceksinizde. Bir diğer yenilik ise Shazam ile alakalı. Artık Snapchat üzerinden Shazam'ı kullanarak şarkı araması yapabileceksiniz. Kamera ekranına basılı tuttuğunuzda aradığınız şarkı uygulamanın Ayarlar kısmında belirmiş olacak. Şu an için Shazam uyumluluğu sadece iOS cihazlara sunulmuş durumda ancak Android'e de kısa süre içerisinde gelecektir.

Kaynak : http://mashable.com/2016/12/13/snapchat-groups-shazam/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#KR.ByaZJ.ZqZ
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0