Snapchat, Rakiplerinin Önüne Geçmek İçin Bir Oyun Platformu Üzerinde Çalışıyor

14
2
2
2
1
Birçok özelliği rakipleri tarafından çalınan Snapchat, yeni adımlar atmanın peşinde.

Snapchat, çıkışından sonra giderek yükselen bir ivmeyle büyümeye etse de en büyük rakiplerinin, özelliklerini “araklayıp” farklı amaçlarla kullanması sonucunda, popülerliğini yitirmeye başlamıştı. Alanı daralmaya başlayan Snapchat de kendisine yeni yöntemler bulmanın peşinde.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması, 4 Nisan’da Los Angeles’ta içerik üreticileri ve geliştiriciler için bir zirve düzenleyecek. Zirvenin konusu ise bir oyun platformu “Project Cognac” olacak. Oyun platformu olan Project Cognac ile Snapchat kullanıcıları, geliştiriciler tarafından yaratılan oyunları oynayabilecek.

Bazı kaynaklara göre, Snapchat’in geliştirici firması olan Snap, geçtiğimiz sene 8,6 milyon dolar harcayarak Avustralyalı oyun geliştirme firması olan Prettygreat’i satın aldı. Prettygreat, popüler oyunlardan Fruit Ninja ve Jetpack Joyride’ın da yapımcısı konumundaki şirket.

Snap’ten bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak ilerleyen günler bize platformun yeni projesiyle ilgili daha detaylı bilgileri de getirecektir.

Kaynak : https://bgr.com/2019/03/15/snapchat-gaming-platform-launch-next-month/
14
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
2
2
2
1