Snapchat'in Hedefinde Yine Gençler Var!

0
0
0
0
0
Snapchat'in Hedefinde Yine Gençler Var!
Geçtiğimiz günlerde yeni gözlüğünü tanıtan ve şirketinde isim değişikliğine giden Snapchat, gençlere özgü ürünler sunmakta kararlı.

Son dönemin özellikle gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan sosyal ağı Snapchat, Facebook'un Snapchat özelliklerinin neredeyse tıpa tıp aynısını Instagram platformuna geçirmesiyle birlikte önemli bir aktif kullanıcı kaybı yaşamıştı.

Ancak Facebook'un Snapchat'i bitirmeye yönelik hamlelerine rağmen yılmayan şirket, Snapchat platformunun eski gücünü yavaş yavaş kaybetmesinden korkarak ya da yükselişe geçmek amacıyla yeni arayışlar içine giriyor. Geçtiğimiz günlerde Spectacles isimli kameralı gözlüğünü tanıtan ve şirket ismini Snap, Inc. (eski adı Snapchat Inc.) olarak güncelleyen şirket farklı alanlarda ürünler sunmaya başladı.

Bugüne kadar tanıtım içeriklerinde Amerikan gençlerinin hayalindeki hayatı gösteren, renkli ve canlı yapısıyla gençlere hitap eden Snap şirketi; Snapchat'in gidişatı ne olursa olsun ilk raporlara göre öncelikle gençleri hedefleyen ürünler sunmaya devam edecek.

Ayrıca Snap, Inc. şirketinin Snapchat haricinde yeni mobil uygulamalar ve fiziksel teknolojik ürünlerle de tüketicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0