Snapchat, Uygulamayı Yeniden Canlandıracak 'Yer Bildirimi' Özelliğini Duyurdu

11
4
3
1
0
2018'de çok büyük kayıplar yaşayan Snapchat, uygulamaya Bitmoji kullanarak renklendirilmiş yer bildirimi özelliğini test ettiğini duyurdu.

Rakiplerinin işlevselliğini kaybetmesine sebep olan Snapchat, yeni bir özellik duyurdu. Kabus gibi geçen 2018 yılının ardından geçmişi unutup, yeni hikayeler yazmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Snapchat yöneticileri, şimdi ise bitmojiler kullanarak, bulunduğunuz yerde ne yaptığınızı paylaşabileceğiniz bir özellik üzerine çalışıyor. Yazılımcı Jane Manchun Wong, Snapchat'in konumunuzu göstermekten ziyade, o konumda ne yaptığınızı ifade edeceğiniz bitmojilerin bulunduğu bir güncellemeyi test ettiğini duyurdu. Buna göre aile ziyeretlerini, arkadaş sohbetlerini belirtebileceksiniz. 

Yeni güncelleme ile yer bildirimi yapan kişiler sadece konumlarını paylaşan kullanıcılar tarafından görülecek. Sadece sizin görebildiğiniz bir günlük sayesinde gün boyu nerelerde ne yaptığınızı görebileceksiniz. Bunun haricinde, durum ve konumları kimlerin görebileceğini yönetebilecek, çevrimdışı moda geçebileceksiniz. 

Snapchat yetkilileri, TechCrunch haber ajansına bu güncellemeyi doğruladı. Ancak güncellemenin şu an için sadece Avustralya'daki küçük bir kullanıcı grubuna sunulduğunu belirten şirket, tüm dünya kullanıcılarının bu güncellemeyi alıp almayacağı konusunda bir bilgi vermedi. 

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/04/03/snapchat-location-check-in-test/
11
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
4
3
1
0