2020 Model Amiral Gemilerine Güç Verecek Snapdragon 865'in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

12
3
1
0
0
Qualcomm'un amiral gemisi telefonlarda kullanmak üzere tasarladığı işlemci Snapdragon 865'in tanıtım tarihi sonunda netlik kazandı. Şirket, yeni yonga setinin tanıtılacağı etkinliğin tarihini 3-5 Aralık olarak açıkladı.

Yonga üreticisi Qualcomm, her yıl düzenlediği Snapdragon Teknoloji Zirvesi’ni bu yıl 3 ile 5 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlik, yine her sene olduğu gibi ABD’nin Hawaii eyaletinde gerçekleştirilecek. Şirketin bu etkinlikte yeni nesil teknolojileriyle birlikte Snapdragon 865’i de tanıtması bekleniyor.

Yeni Snapdragon 865, önceki yonga seti Snapdragon 855’in bir üst modeli olarak piyasaya çıkacak. Snapdragon 855, geçtiğimiz sene aynı etkinlikte tanıtılmıştı ve bu sene birçok amiral gemisinde görmüştük.

Snapdragon 865 yongası, 2020 yılında çıkacak amiral gemisi telefonlara güç verecek:

snapdragon 865

Qualcomm’un etkinliğini aralık ayında düzenleyeceği duyurusu, ortaya çıkan bazı iddiaları da çürüttü. Bu iddialar, yeni yonga seti Snapdragon 865’in bu ay piyasaya çıkacağı yönündeydi.

Qualcomm, yeni yonga setinin sırrını büyük oranda saklamayı başarmış olsa da geçtiğimiz aylarda Snapdragon 865’in GeekBench skoru ortaya çıkmıştı. Bunun yanında yeni yonga setinin 5G modeme sahip bir modelinin de tanıtılması bekleniyor. Ayrıca geçtiğimiz zamanlarda ortaya çıkan bir bilgiye göre Snapdragon 865, SM8250 model numarasına sahip olacak.

Snapdragon 865’in yanında Qualcomm’un tanıtabileceği bir diğer ürün de Snapdragon 8cx yonga setinin geliştirilmiş versiyonu olabilir. Snapdragon 8cx, şirketin laptoplar için çıkardığı ilk işlemciydi. Bu işlemci, yine geçtiğimiz sene aynı etkinlikte tanıtılmıştı.

Snapdragon Wear işlemcisi de bu etkinlikte tanıtılacak:

snapdragon

Snapdragon Teknoloji Zirvesi’nde tanıtılması beklenen bir başka Qualcomm ürünü de akıllı saat kategorisinde. Şirketin bu sene düzenleyeceği etkinlikte yeni Snapdragon Wear işlemcisini tanıtması bekleniyor.

Qualcomm’un etkinlikte hangi cihazları tanıtacağı tahminden öteye gidemese de saydığımız ürünlerin tanıtılması oldukça muhtemel. Aralık ayının başında Qualcomm’un hangi ürünleri tanıttığını öğrenmek ve detaylı bilgi almak için bizi takip etmeye devam edin.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/11/08/qualcomm-to-launch-the-snapdragon-865-on-december-3/
12
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
3
1
0
0