Ünlü Rapçi Snoop Dogg, Oyuncu ve Spiker Olarak Bir Oyuna Resmen Eklendi

23
5
2
1
1
Şarkıları ve kişiliğiyle tanıdığımız Snoop Dogg, EA Sports'un yayınladığı NHL 20 oyununa eklendi. Snoop, oyunda hem oynanabilir bir karakter hem de spiker oldu.

EA Vancouver tarafından geliştirilen ve EA Sports tarafından yayınlanan buz hokeyi simülasyonu NHL 20, yeni bir güncelleme aldı. Eylül ayında çıkan güncellemeyle birlikte oyuna ilginç bir yenilik katıldı. Şarkıları ve kişiliğiyle kendisini sevdiren Snoop Dogg, NHL 20 oyununa eklendi.

Peki Snoop Dogg bu oyunda ne yapacak? Kendisi, NHL 20’de hem oynanabilir bir karakter hem de spiker olarak karşımıza çıkacak. Tabii ki Snoop Dogg gibi bir insanın normal bir spiker gibi olmayacağını söylememiz hiç de haksız sayılmaz. Kendisi oyuna yepyeni bir anlatım boyutu katacak.

snoop dogg

Snoop Dogg, aynı zamanda World of Chel modunda oynanabilir karakter olarak da yer alacak. Snoop Dogg, daha önce LA Kings’in bir maçında misafir anbean sunucu olarak yer almıştı. İkonik rapçinin oyuna eklenişi hem oyunu daha eğlenceli kıldı hem de hayranlarının ilgisini artırdı.

Snoop Dogg da yeni güncellemeyle birlikte oyuna eklendiğini Twitter üzerinden takipçilerine attığı tweetle gösterdi. Snoop Dogg’un attığı tweet’de bulunan videoda kendisinin oyuna nasıl bir anlatım katacağına dair birkaç ipucu alabiliyoruz. Snoop, tweetini "Buz hokeyi benim de kabinde olmamla çok daha ateşli olacak" şeklinde paylaştı.

Peki oyunda göreceğimiz tek yıldız Snoop Dogg mu olacak? GameSpot’un daha önce yaptığı bir habere göre EA, oyuna birçok tanıdık ismi daha ekleyecek. Bu isimler arasında Will Ferrell, Drake ve Wayne Gretzky de bulunuyor. Yine aynı şekilde bu kişiler de oyuna spiker olarak eklenecek.

EA’in bu sene çıkan NHL 20 oyununu biraz daha farklı bir temada işlediğini görebiliriz. Şirket daha önce ABD’li NFL ve NBA oyuncularını NHL 20’ye eklemişti. EA’in böyle eğlenceli yenilikleri daha ne kadar getireceği, getirirse de neler getireceği sorusu ilerleyen zamanlarda cevabını alacaktır.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/12/07/snoop-dogg-added-to-nhl-20-as-a-playable-character-and-commentator
23
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
5
2
1
1